2777
2789
عنوان

سلاممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 20 پست
من۱۸همسرم۲۲

عه چه کوچیک. خوب یعنی ۱۶ سالگی عقد کردید . چرا اینقدر زود ازدواج کردی.همسرت هم ۲۰ سالش بوده به نظرم پسرای الان خیلی به ندرت تو. این سن عقل و هوش دارن.اصلا مشاوره قبل ازدواج رفتید؟

الان شوهرم زنگ زده که باید بیای از از اینا معذرت خواهی کنی با اینکه پدرمادرش گفتن دیگه نیای تو این خ ...

مادرشوهرت خیلی تند بنظر میاد یهویی تف کرد؟ اینجور ادما بلدن هفت خط بازی دربیارن دفعه بعدی هم به خانوادت میگن این دخترتون پر از ایراده خودش هم میدونه که اومد عذر خواهی و دستبوسی 

یک عدد چپی 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اسی چه خبر چه کردی

شوهرم زنگ زد گفت که مادرم اشتباه کرده و بابام اشتباه کرده زنگ زده گفته نیا خونمون منم گفتم من نمیام دیگه اونجا بعد باباش زنگ زد گفت دخترم بیا خونه برو خرید عروسیتو بکن منم باز نرفتم که شوهرم اومد دنبالم گفت بریم گردش بعد گردش منو آورد خونشون و بابام اومد دم در گفت بیا پایین ولی پدرشوهرم راضیش کرد گفت بذار بمونه شوهرمم گفت با من یا اونا

منم براشون شرط گذاشتم که تو هم حق نداری حرف منو پیش خانوادت بزنی و قبول کرد هرچی گفتم قبول کرد گفت حتی خونشون هم نمیام و بلاک میکنم مامانش همین حرفارو زد