2777
2789
دلتون بسوزه من خودم جمکران زندگی میکنم هفته ای سه چهار بار میرم مسجد جمکران

بخدا راست میگم هر سوالی داشتین بپرسین درموردش یااگه التماس دعادارین اسمتون رو بگین به آقا میگم 

دل که خوش نباشه هیچی قشنگ نیست. . ! 

حاجت هم گرفتید؟داستان ساخت مسجد جمکران چی هست

یه مردی بوده ب نام حسن موصلح جمکرانی تو این زمین های که الان مسجد هست گندم میکاشته بعد یه شب یارهای امام زمان میرن دنبال حسن مصلح جمکرانی به دستور آقا میگن بیا اقا کارت داره میبرنش همنجای که الان مسجدهست میره میبینه یه جوون خوش قدوبالا هست امام زمان بوده امام زمان بهش میگه اینجارو قفل و زنجیر کن مسجد بشه مردم خودشون رو بااون قفل زنجیر تبرک میکنن شفا میگرفتن بعدش مردم هی علاقمند میشن کمک میکن یه مسجد کوچیک میسازن بعدش هی بزرگ و بزرگ تر میشه تاالان شد این مسجد باشکوه🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاجت هم گرفتید؟داستان ساخت مسجد جمکران چی هست

راستش من تا حالا نرفتم به امام زمان بگم فلان حاجت من رو براورده کن همیشه ظهورخودش رو خواستم منم تنها حاجتم این که قبل از مادرم بمیرم فقط همین دوتا رو ازش خواستم

حاجت گرفتبد؟🥺

سلام دوستم الهی بری ودست پر برگردی حاجت رواشی.. دوستم میشه رفتی اگه منم خیلی دعا کنی خیلی دلشکسته ام... اسمم سمانه.. واسه حامله شدنم دعا میکنی...باشه آجی🥺.. منم دعاگوتم که حاجت روا بشی

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

[QUOTE=377867358]بخدا راست میگم هر سوالی داشتین بپرسین درموردش یااگه التماس دعادارین اسمتون رو بگین به آقا میگم [/QU   سلام دوستم منم التماس دعا دارم😭🙏🥺.. اگه رفتی منم دعا میکنی اسمم سمانه.. انقدر دلشکسته ام... برای باردار شدنم دعا میکنی که باردار بشم .. اصن امدم تاپیک اشکام ریخت😭.. الهی خودتم هرچی دلت هست بهش برسی... خواهری کن در حقم رفتی از طرف منم دعا کن و حاجت منم بخاه

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

[QUOTE=377867358]بخدا راست میگم هر سوالی داشتین بپرسین درموردش یااگه التماس دعادارین اسمتون رو بگین ...

چشم خوشگلم حتما برات دعا میکنم انشااله که باردار بشی اصلا ایشااله ۴ قلو باردار بشی 

چشم خوشگلم حتما برات دعا میکنم انشااله که باردار بشی اصلا ایشااله ۴ قلو باردار بشی

ممنونم چقد خوش قلبی آخه تو..🥺🙏 انشالله الهی آمین..

ممنونم چقد خوش قلبی آخه تو..🥺🙏 انشالله الهی آمین..

گلم من برات دعا میکنم باردار بشی اسمم نرجس میگن دعا خانم باردار خیلی میگیره باردارشدی دعا کنم به حاجتم برسم😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🌹🌹

گلم من برات دعا میکنم باردار بشی اسمم نرجس میگن دعا خانم باردار خیلی میگیره باردارشدی دعا کنم به حاج ...

عزیز دلمی شدی بهترین دوستم دیگه... مگه میشه یادت ببرم دیگه تورو.منم سمانه ام...اسمت هم که قربونش اسم مادر صاحب الزمانه..به حق خودشون هردومون حاجت روا..هر وقت رفتی حرم دعام کن..منم دعات کردم ومیکنم بازم. به خدا باردار بشم فقط تا اخر عمرم دعاگوت میشم... الانم کلی دعات میکنم که هرچی خدا میخای بهت بده

گلم من برات دعا میکنم باردار بشی اسمم نرجس میگن دعا خانم باردار خیلی میگیره باردارشدی دعا کنم به حاج ...

راستی بهت درخاست دادم همدیگه رو گم نکنیم🥺

عزیز دلمی شدی بهترین دوستم دیگه... مگه میشه یادت ببرم دیگه تورو.منم سمانه ام...اسمت هم که قربونش اسم ...

الهی من قربونت بشم چشم برات خیلی دعامیکنم منم عاشقت شدم

[QUOTE=378012124]الهی من قربونت بشم چشم برات خیلی دعامیکنم منم عاشقت شدم[/QUO    آجی کوچیکه منی خب تو... واسه آبجیت خیلی دعا کن🥺