2777
2789
عنوان

همکار دهه هشتادی بی ادب

3405 بازدید | 142 پست

سلام خانمها

تو محیط کارم یک خانم متولد ۸۰ هست که نسبت به من که اختلاف سنی زیادی باهاش دارم خیلی بی ادبی میکنه و حاضر جوابه

تو محیط کار مدام با صدای بلند میخنده، بجای اینکه وقتش صرف کار کن صرف حرف زدن میکنه و دست آخر میگه وقت ندارم یا وقت نیاوردم کارم انجام بدم

اگر یک بار بگم خواهشا کمی آرام، تند جوابم میده و ۴ تا حرف بهم میزنه

با پارتی مادرش آمده سرکار

اینقدر ازش بدم میاد به خونش تشنم

بهش تذکر بدید خب

محیط کار ی سری آدابی داره

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

شما که خوبی چرا انقد انرژی منفی داری ؟!!

مگه صاحب کار شمایی؟!

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه  شما باهاش مستقیم کاری ندارین نادید بگیرین. 

متأسفانه اون دیگه از تربیت خارج شده 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

من خودم دهه هشتادیم 

متاسفانه آماره اخراج این دهه به شدت بالاست

مسئولیت پذیری کمتری داریم نسبت به نسل های گذشته 

من خودم دارم خیلی رو خودم کار می کنم که اینجوری نباشم

با افتخار دختر ایرانم...💚
شما که خوبی چرا انقد انرژی منفی داری ؟!!مگه صاحب کار شمایی؟!

صاحب کار من نیستم

اما نیامدیم سرکار خوش بگذرانیم، حقوق میگیریم باید حلال باشه

نباید اینقدر زیاده روی کنن تمرکز مردم بهم بزنن

یعنی فهمش اینقدر برات سخت بود