2777
2789
عنوان

همکار دهه هشتادی بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 3407 بازدید | 142 پست
اول اسی شروع کرد اخه

من پست ها رو خوندم

اول دنا به اسی گیر داد 

بعدم اسی بد جوابشو داد 

این که مجرد موندن کسی رو تو سرش ادم بزنه اصلا درست نیست

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ولی من پست ها رو دیدم گفتی بهش سنت بالاست و کسی سمتت نیومده زود ازدواج کردن هم هنر نیستالانم به خاطر ...

جوابش رو با ادبیات خودش دادم 

وقتی اسم خانواده میاره

باید پذیرای هر چیزی باشه

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دفاعم سر بی احترامیش به دنا بود ن مجرد بودنه من خودم با ۲۰ سال سن ازدواج اخرین چیزیه ک فکرش میکنم🥲

اسم خانواده آورد

منم دلیل رفتار بد اطرافیان باهاش

و دلیل این که بقول خودش همه ازش فراری ان رو یاد آوری کردم براش

این نرمال ترین واکنشم بود جلو روم کسی بگه خانواده دهنشو میدوزم

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

جوابش رو با ادبیات خودش دادم وقتی اسم خانواده میارهباید پذیرای هر چیزی باشه

اهمیت نده خودتو ناراحت نکن خیلیا فحش های بدتر میدن به ادم تو جامعه ادم بخواد با هر حرفی عصبانی شه که خودش عذاب میکشه 

ولی اسی هم بد حرف زد با تو

الانم خیلی از دخترا تا سن بالا مجرد مجبورن بمونن به خاطر تورم 

تو اول به اسی گفتی مقصر تویی اسی فکر کرد از اون همکارش میخوای دفاع کنی فحش داد بهت که اشتباه کرد 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

عزیزم تو یکی از تاپیک های خودش گفته ۴۱ سالشه (یکی از کابران عکس گرفته بود فرستاده بود من نگاه نکردم* ...

نه منم منظوری ندارم ولی چون گفتن متولد ۷۴  امسال ۲۹ سالشه من حساب کردم دیدم ۳۰ میشه از نظر ریاضی میگم 😅

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

اسم خانواده آوردمنم دلیل رفتار بد اطرافیان باهاشو دلیل این که بقول خودش همه ازش فراری ان رو یاد آوری ...

کسی از من فراری نیست

کارم برام اهمیت داره و حلال بودن پولی که در میارم

تو محیط کار سرم به کارم مشغوله ... هر چی اندازه اش خوبه خانم محترم... خنده بجا ... کار بجا