flames_of_emotions مدیر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3591 عنوان فردا دانشگاهم شروع میشهههه😭😂 | مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 16 پست خدایاااا چی میشد تعطیلات بازم برگردن😔😂یعنییی شما بگو اگه من یه کلمه درس خونده باشم تو تعطیلات، انقد نرفتم سمت کتابا تار عنکبوت بستن🥲😂هزاران کار و تکلیف و ارائه و امتحانم سرم ریختهاصن نمیدونم باید چه کنماز همین الان خستم🙂😂💔 چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم 1404/01/17 | 20:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بوی_نم_بارون_ عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 8424 اع من 😂تازه یه استادمون گفته می پرسه حتی اون رو هم نخوندم 💔 لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3591 اع من 😂تازه یه استادمون گفته می پرسه حتی اون رو هم نخوندم 💔 واییی ما هم کلی ارائه و پرسش داریم😶هیچکاری هم نکردم خیر سرماز اونورم راهم دوره از دانشگاه صبح تا شب تو دانشگاهم بعدشم تو ترافیکم میرسم خونه دور از جونت عین جنازه ام🫠 چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم