2777
2789
عنوان

فردا دانشگاهم شروع میشهههه😭😂

214 بازدید | 16 پست

خدایاااا چی میشد تعطیلات بازم برگردن😔😂

یعنییی شما بگو اگه من یه کلمه درس خونده باشم تو تعطیلات، انقد نرفتم سمت کتابا تار عنکبوت بستن🥲😂

هزاران کار و تکلیف و ارائه و امتحانم سرم ریخته

اصن نمیدونم باید چه کنم

از همین الان خستم🙂😂💔

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم عزیزم حتی دو کلمه هم نخوندمم باید برم دانشگاه

وای وای درکت میکنممممم

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

ینی دوباره تعطیلات باز میگردن 😬

کاش میشد

دلم تنگ شد واسه تعطیلات، کاش قدرشو میدونستم🫠😂

چون بدنت به تتبلی عادت کردهیکم بگذره درست می شه😉

وای دقیقا خیلیییی تنبل شدممم

[QUOTE=377854550]عیب نداره تابستونم نزدیکه دیگ نمیری کلاس

امسال ترم تابستونی دارم🫠💔

باور کن همین دو روز به حدی خسته شدم که بازم نیاز به تعطیلات دارم😂😂

وای درکت میکنممم بخدا من هنوز نرفتم ولی از الان خستم😭😂