2777
2789

تورو خدا داخل این هوای گرم   هر روز حمام برین

لباس هاتونو بشورین

عطر و مام و بادی اسپلش بزنین

خدایی زشته ادم بوی گند بده

امروز رفتم دانشگاه خفه شدم از بوی بعضیا

پس چرا من بخاری روشن کردم رفتم زیرپتو بازم سردمه

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هرروز حموم میرم و ب جز حموم بدنمو هم میشورم و باز بو سگ مرده میدم 

تازه آزمایش دادم جوابش نیومده 

باشگاهم ثبت نام کردم 

ی بار رفتم همه می‌گفت بو گند میاد 

خدایی من چکارکنم 

مام دکتر ممنوع کرده بخاطر غدد زیربغلم فعال شده 

من هرروز حموم میرم و ب جز حموم بدنمو هم میشورم و باز بو سگ مرده میدم تازه آزمایش دادم جوابش نیومده ب ...

بادی اسپلش بزن به بدنت 

اسپری رکسونا

ادکلن 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
وی.نگو.شامم اینه.

😆😆😆

من خودم تو فصل گرما اصلا قورمه سبزی درست نمیکنم

تو زمستون شاید دو سه بار

واقعا بوش تو بدن میمونه برادرزادم وقتی میخوره سرش بو قورمه سبزی میگیره😅

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
من هرروز حموم میرم و ب جز حموم بدنمو هم میشورم و باز بو سگ مرده میدم تازه آزمایش دادم جوابش نیومده ب ...

عزیزم شروع کن از نوره استفاده کردن 

بعد از نوره که پاک کردی و رفتی زیر اب گرم بعد  کیسه و سفیداب بکش 

بعد ابکش کن و حنا به کل بدنت بمال همه جارو و بزار ۵ مین بمونه.‌

بعد حنا دیگه نه صابون نه هیچ شوینده ای به بدنت نزن.‌ فقط ابکش ساده شو.‌

هفته ای یبار اینکارو انجام بده 

و گلاب هم بریز رو اب و هر چی اب میخوری اب و گلاب باشه. 

تجربه شخصیمو گفتم عاااااااالی بوده برام