2777
2789

ما تو یه جایی زندگی میکنیم که سیر خیلی میکارن و هم از شهر های اطراف خیلی سیر میاد اینجا و بسته بندی میشه و  به خارج هم فرستاده میشه 

خلاصه وضع ما خوب نیس میخواستم ببینم میتونم توی باسلام یا دیوار یا مثلا ترب سیر بفروشم ؟؟؟

سیر بسته بندی شده یا مثلا دونه دونه پوست هاشو حتی میکنم اونجوری هم میتونم بفروشم 

بنظرتون کسی می‌خره ؟

لطفاً هر نظری دارید بگید 🙏🏼

و اینکه چون من تا حالا این کارو نکردم مثلا از باسلام اینا بفروشم اول طرف پول رو واریز می‌کنه بعد من سیر هارو می‌فرستم درسته ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باسلام خوبه اون طرف پولو میفرسته دست باسلامه وقتی سیر به دستش رسید باسلام پولو میده به شما، اونروزی تو همدان سیر خریدی کیلویی سیصد داد بهمون سرمون کلاه گذاشت فکر کنم

حریره چجوریع ؟سیر داغ واقعا میخرن ؟؟

اره سیر داغ و پیاز داغ براش اش رشته یا بادمجون این جور غذاها زیاد فروش میشه . جای خونمون ی ظرف کوچیک سیر داغ رو ۱۲۰ تومن میفروشن

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

باسلام خوبه اون طرف پولو میفرسته دست باسلامه وقتی سیر به دستش رسید باسلام پولو میده به شما، اونروزی ...

آهان پس باسلام تا وقتی نفرستادم پول رو نمی‌ده اره 

آخه سرمایه آنچنانی نداشتم میخواستم مثلا طرف پول رو واریز کرد برم با پول اون بخرم و بفرستم 

اون چخبره کیلویی 300 

اینجا کیلویی 80 اینا هست 

پولت نمیخورع نترس، توی برنامع میمونع ب دست مشتری رسید پول واریز میشه

آهان 

نه بخاطر خوردن نمیگم 

آخه سرمایه آنچنانی ندارم میخواستم اگه طرف پول رو واریز کرد برم بخرم و ارسال کنم 

آهان پس باسلام تا وقتی نفرستادم پول رو نمی‌ده اره آخه سرمایه آنچنانی نداشتم میخواستم مثلا طرف پول رو ...

تا برسه دست طرف مثلا یه هفته میشه اونموقع میده دیگه... به نظرم خوبه حتما شروع کن

سیر داغ، سیر پرک، پودر سیر ، سیر ترشی ، و … خودتم خلاقیت داشته باش، مثلا سیر و سبزیجات ، پودر سیر و ...

ممنون گلم از راهنماییت 

دیگ چیا بیشتر میخرن ، پیاز داغ و اینا هم میخرن ؟

یا مثلاً سبزی پاک شده