2777
2789
عنوان

به نظرتون مشاور مسخرم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 39 پست
توام مثل منی از تابستون مثل خر خوندم این ۲ماه اخر نخوندم دیگه کلا گذاشتم واسه سال بعد به مشاورم گفتم ...

جالبه منم از دهم مثل چی میخوندم اومدم چند ماهی میشه نخوندم ولی میحوام ادامه بدم با یکسال چیزی نمیشه ولی به چیزی که میخوام میرسم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان دینی 11 با یه مرور برای فرهنگیان یادم مونده

تو انسانی هستی ؟؟ شما ها حفظیاتتون خوبه من با اینکه دینی ۱۱ ۱۹.۵ شدم الان یه کلمه اش یادم نیست

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

تو انسانی هستی ؟؟ شما ها حفظیاتتون خوبه من با اینکه دینی ۱۱ ۱۹.۵ شدم الان یه کلمه اش یادم نیست

تجربیم 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم 

تهران برای خودم نمیخوام برای اقوام میخواستم دنبال مشاور خوب هست

من تبریزم عزیزم

درسته منم نظرم همینه

انشالله موفق باشیم

تجربیم

😂😂 من نمی‌دونم چی بگم خودم به شخصه یادم نمیمونه مطالب حفظی مثل دینی و تاریخ و عربی 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

😂😂 من نمی‌دونم چی بگم خودم به شخصه یادم نمیمونه مطالب حفظی مثل دینی و تاریخ و عربی

منم از تاریخ و انسان محیط هیچی یادم نیست چون میرفتم تو مدرسه خاک برسری حفظ میکردم فقط همون لحظش یادم میبود اونم معلم میپرسید بعد اون دیگه حتی زنگ بعدشم زیاد یادم نبود برای نهای چند بار دور تند خوندم به خاطر همینم بدترین نمراتم بود 14 گرفته بودم