2777
2789
عنوان

به نظرتون مشاور مسخرم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 39 پست
خوب باشه دیگه .. ی سال خورده ای دیگ کنکوره .. ولی به نظرم درگیر مشاور نشو بشین حرفای مشاوران و رتبه ...

میدونم دقیقا به خاطر همین میخوام ادامه بدم نهایی خوب بدم بقیشم بشینم واسه کنکور بخونم فقط چند راهکار برنامه میخوام بعدش مشاوره نمیام فقط این جلسه رو اومدم 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم 

اگه امسال نهایی عالی بده سال دیگه بازم باید ترمیم بزنه چون میگن ۲۰ امسال ترازش با ۲۰ پارسال فرق داره ...

باشه در هرصورت خونده ... سال بعد فقط میخاد ی مرور ساده کنه

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم شاید فکر کنه تنبلم و به خاطر استرس و اضطراب مولکول کردم به سال بعد درحالیکه اینطور نیست واقع ...

وظیفه مشاور برنامه دادن هست فرقی نمیکنه حتا برا کسی ک میخواد ۱۰ سال دیگ کنکور بده

مشاور قطعا اطلاع داره تلاش مهم تر از نتیجه هست

مشاورا نباید ذهنیتی نسبت ب مراجعه کننده‌شون داشته باشن تا بتونن بدون قضاوت بهشون مشاوره بدن پس راحت باش و حرف دلتو بهش بگو

بنظر من از الان تصمیم نگیر برای سال بعد، تو همین چند ماه تلاش کن و کنکور رو هم شرکت کن ب چند دلیل 

۱ الان اگ سعی کن مباحث زیادی بخونی مجبوری تند تند بخونی و این باعث میشه برای سال بعد پیش خوانی کرده باشی

۲ این بازه جمع بندی برای اکثر کنکوریا غوله ولی تو اگ یبار تجربش کرده باشی استرس کمتری میگیری سال بعد

۳ تو این دوران جمع بندی خیلیا پا پس میکشن و میخوان پشت بمونن ولی این دوران مهمترین زمان برای اینه ک تلاش رو یاد بگیری ، اگ این دورانو جدی نگیری مطمئن باش سال بعد پشیمون میشی

همشون بر اساس تجربه بودن ، موفق باشی

💭

مشاورت و میگم 😐 میگم با توجه به سطحت که خودت میگی میخوای پشت کنکور بمونی مشاورت نفهمید ؟؟

منم همینو میگم دیگه مشاورم اصلا منو نمشناسه اولین باره که پیشش اومدم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم 

میدونم دقیقا به خاطر همین میخوام ادامه بدم نهایی خوب بدم بقیشم بشینم واسه کنکور بخونم فقط چند راهکار ...

هر مشکلی داری بزن یوتیوب و اینترنت و زودتر شروع کن درس خوندنو

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

باشه در هرصورت خونده ... سال بعد فقط میخاد ی مرور ساده کنه

تو دینی یکسال یادت میمونه؟😭😂 اگه امسال واقعا بخونه مدت باقی مونده قبوله ایشالا 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

اگه امسال نهایی عالی بده سال دیگه بازم باید ترمیم بزنه چون میگن ۲۰ امسال ترازش با ۲۰ پارسال فرق داره ...

فکر نکنم زیاد فرقی داشته باشن فرق داره هاا ولی ن زیاد خیلیا رو دیدم پشت موندن وفقط رتبه های بدشون ترمیم زدن خوبا رو نه ورشته تاپ قبول شدن

ن ببین عزیزم من الان خوب بخونم خوبا نه الکی ... خوب  بعد طی اون یک سال روزی ده دقیقه مرور کنم سال دیگ مثل الان وقت نمیزارم اونقدر 

وظیفه مشاور برنامه دادن هست فرقی نمیکنه حتا برا کسی ک میخواد ۱۰ سال دیگ کنکور بدهمشاور قطعا اطلاع دا ...

مرسیییی

منم پاپس نمیکشم میخونم صرفا بارای دقیق بودن برنامه ها وگرنه حتما برای کنکور امسالم میخونم البته خوندم ولی یه مدت ول کردم ناامید شدم 

به هرحال متشکرم ازتون

من الان دینی 11 با یه مرور برای فرهنگیان یادم مونده   

مرسیییی منم پاپس نمیکشم میخونم صرفا بارای دقیق بودن برنامه ها وگرنه حتما برای کنکور امسالم میخونم ال ...

متوجه شدم کمال‌گرا هستی ، سعی کن تو مسیر کنکور با این خصلت خودتو عذاب ندی ، نمیگم بذارش کنار چون غیر ممکنه اما حداقل کمتر بهش توجه کن و خودتو برای کوچکترین کارها تشویق کن

💭

متوجه شدم کمال‌گرا هستی ، سعی کن تو مسیر کنکور با این خصلت خودتو عذاب ندی ، نمیگم بذارش کنار چون غیر ...

دقیقا خیلی کمال گرام

میشه اسم مشاورت رو بگی عزیزم؟برای کسی میخواستمخوبه؟

عزیزم انلاین نیس حضوریه کدوم شهرین