2777
2789
عنوان

بچه ها کیا چشم سومشون بازه

64 بازدید | 8 پست

من دوس دارم چشم سومم باز بشه و خیلی هم براس تلاش کردم ولی زیاد به نتیجه ای نرسیدم

کسی هست که چشم سومش باز باشه و اطلاع داشته باشه

خواهشا کمکم کنید من دوس دارم بازش کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه‌ علامتهایی داره!؟

خوندن ذهن افراد ... دیدن تیکه ای هز آینده در خواب یا بیداری .... رویاپردازی که میکنید مث اینکه رفته باشید تو فیلم رویاتون رو میبینید و خیلییییی قدرت های دیگه که ایجا نمیشه همه شو آورد

خوندن ذهن افراد ... دیدن تیکه ای هز آینده در خواب یا بیداری .... رویاپردازی که میکنید مث اینکه رفته ...

من خوابهایی که میبینم 80 درصد راست... چند سال پیش چند نفر از اعضای فامیل تو یه سال جوانمرگ شدن و من یک ماه قبل از مرگشون تو خواب میدیدم که خونشون مراسم عزاداری و کی فوت کرده دقیقا بعد از مرگشون همین طوری بود مثلا یکیشون عروسی نکرده بود تو خواب یه ماشین عروس با ربانهای مشکی همینطورم شد

چند ماه پیش یکی از اقوام به طور ناگهانی فوت کرد من نمیدونستم ولی خیلی حالم بد بود و به شوهرم گفتم‌ یه اتفاق خیلی بدی افتاد حتی اسم اون شخص هم آوردم به شوهرم گفتم‌ که تماس بگیره وقتی زنگ زد فهمیدیم ایست قلبی و تمام اون شخص زن بود خیلی با هم خاطره داشتیم شوهرم میگه شاید اون لحظه تموم کرده روحش کنار تو بوده و احساسش کردی در تمام عمرم مثل اون لحظه حال عجیبی نداشتم و هیچ وقت تجربش نکرده بود 

خیلی ها میگن چشم سوم دارم و میتونم تقویت‌ش کنم 

من خوابهایی که میبینم 80 درصد راست... چند سال پیش چند نفر از اعضای فامیل تو یه سال جوانمرگ شدن و من ...

راست میگن

البته تمام مردم چشم سوم دارن و خب مال بعضیا قوی تره و البته میتونه قوی و ضعیف بشه و مال بعضیا ضعیف تره و میتونه ضعیف و قوی بشه

این حس ها هم مربوط به همینه