2789
با احترام یا ایرانی نیستین یا دارین دروغ میگین امکان نداره تو تهران دختر ۱۴ ساله ازدواج کنه

خانواده خر زیاده

ولی

خود اسی گفته 17 سالش بوده ک عقد کردن 

اینم ک 15

مادرشوهرشم ک دنبال دختر 12 ساله میگرده

احتمالا ایرانی نیستن

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

امضات جالبه چقدر بهش نیاز داشتم

مرسی عزیزممم💖🦋

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ................... ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙🫀

با احترام یا ایرانی نیستین یا دارین دروغ میگین امکان نداره تو تهران دختر ۱۴ ساله ازدواج کنه

عزیزم خدا رو قبول داری دارم میگم بخدا 

چرا باور نمکینید وقتمو از سر راه نیاوردم ک تاپیک دروغی بزنم

خانواده خر زیادهولیخود اسی گفته 17 سالش بوده ک عقد کردن اینم ک 15مادرشوهرشم ک دنبال دختر 12 ساله میگ ...

ایرانیم گلم من خودم بیمارستان مریم تهران به دنیا اومدم گلم

فقط اگه افغانستانی باشید امکانش هست

چرا هرچی میشه میگین افغانستانی؟؟؟

من خودم اگه به منم‌نمیگید افغانستانی ۱۵.۱۶سالگی ازدواج‌کردم ایرانی هم هستم

ربطی به کشور نداره

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

ارع باهزار بدبختی مادر شوهرم گفت ک اینا بزرگترن بایذ اینا زودتر بگیرن خلاصع اول ما گرفتیم 5روز بعد ج ...

برو تولد بچش ولی فقط در حد سلام علیک باهاش رفتار کن کسی که پانزده سالگی ازدواج و بچه بیاره مشخصه عقلش کمه و عقب موندن

گهی گریان،گهی خندان، گهی چون ابر سرگردان ،‏گهی عاقلتر از عاقل، گهی نادانتر از نادان...

ایرانیم گلم من خودم بیمارستان مریم تهران به دنیا اومدم گلم

چقدر عجیبه که همتون همچین رسمی دارین

حالا فقط میگفتیم خانوادا یکیتون اینطوذی بوده

ولی شما و تفکر مادرشوهرتنم همینه 

من با ۲۵ سال سن از زایمان میترسم چه بچه با دل و جرعتی بوده

تازع الان گفتن ک باید سزارین کنه دعوا میکرده میگفته من طبیعی میخوام زایمان کنم ولی خوب سزارین شد دکترا گفتن دهانه رحمش باز نیست

[QUOTE=377820572]اسی اگه تاپیک واقعیه بیخیال این واقعا بچه هست بعد این کجا سیاست داره من ۱۰ سالم بود ...

آخه تا حالا ندیدم ۱۵ ساله زایمان کنه ..

باشه اسی ولی بچه هست برو خونه شون وگرنه همه جارو پر می‌کنه که نرفتی حسودی و...

یه کنکوری خسته ))💔🥲
چرا هرچی میشه میگین افغانستانی؟؟؟من خودم اگه به منم‌نمیگید افغانستانی ۱۵.۱۶سالگی ازدواج‌کردم ایرانی ...

با دوره ی جدید بودن 

تو دوره ی جدید خیلی بعیده

ولی بازم هست متاسفانه تو ایران

مامان منم ۱۵ سالگی ازدواج کرده البته ۲۹ سال پیش برا نسل الان خدایی نمی‌دونیم چرا اینجوری شدن فکر میکنند میمونن آنقدر سریع مد شده ازدواج میکنند تو حداقل سریع بچه نیار گلم منم الان دوسال گذشته از عروسیم نخواستم بچه دار بشم خیلی میترسم خیلی از اینکه ببینم میگم اگه بشم هم سزارین کنند 

خدا جون کمک کن دوقلو هام به سلامتی دنیا بیاد ❤️❤️شمام برام دعا کنید💕🌺