2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره اون 15منم شدم 19 پارسال میخواستم عروسی بگیرم قیامت کرد که اول من بایذ بگیزم الانم زود حامله شذ ...

آخیی این فعلا بزرگ نمیشه

مث اون بچه هاست ک میگه عروسک من قسنگ تره یا لباس من بهتره 

نههه شکلات من بزرگتره دلت بسوزه 😂😂

پروعه باید رید بش انقدرررر بی ادبه تو خونم مهمون بود جلو شوهرم صد تا حرف زد بهم

بچس دیگه فک میکنه شوور کرده خیلی شاخه

ولش کن

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
اره اون 15منم شدم 19 پارسال میخواستم عروسی بگیرم قیامت کرد که اول من بایذ بگیزم الانم زود حامله شذ ...

خیلی بچه است ولش کن تو خوب و عاقل باش ،حتما برو سر بزن کادو هم بگیر ،باهاش چشم هم چشمی نکن که مثل اون بی عقل میشی 

محترمانه و متشخص و عاقلانه برخورد کن

نه عزیزم فیکه چیع تهرانیم . کلا خانوادش زود دخترو شوهر میدن اون یکی خواهراشم. همین سنی ازدواج کردن

ببخشید اینجوری میگم ولی بخدا خودتم زود شوهر کردی

حالا تو باز بهتری

تا اون 

بنظرم در مقابل رفتارش هیچی نگو

عین خیالت نباشه 

اگ میبینی کسی اهمیت ب رفتارش نمیده چون میدونن بچه گرفتن🫤

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

پس شما هم عروسیتو گرفتی استارتر؟ چن میگی تو خونم بهم بی ادبی کرد

ارع باهزار بدبختی مادر شوهرم گفت ک اینا بزرگترن بایذ اینا زودتر بگیرن خلاصع اول ما گرفتیم 5روز بعد جاریم گرفت 

روی چه حسابی اون باید اول عروسی می‌کرد؟؟ شوهرش بزرگتره؟ 

بیمارستان نمیخواد بری وقتی رفت خونشون برو دیدنش ولی باهاش صمیمی نشو

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍