2777
2789

راستش من از تابستون 403 رفتم پیش دکتر برای تغذیه و تعیین جنسیت و بعد از سه ماه رژیم اقدام کردم ولی بعد از چند ماه که نشد متوجه شدم سندرم تخمدان پلی کیستیک دارم 

از همون موقع رژیمو ول کردم ولی برای بهبود کیست میرفتم پیش دکتر 

چهار پنج ماه قرص لتروزول و متفورمین و فولیک اسید و پونیکا مصرف کردم حتی دو بار پریود نشدم و فکر کردم باردارم که با آزمایش متوجه شدم نیستم و این پریود نشدنا مال پلی کیستیکه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاصه کلی خورد تو ذوقم 23 بهمن 403 با قرص و آمپول پروژسترون پریود شدم و قرار شد از 14 پریود تا 14 روز پروژسترون بخورم تا اسفند پریود شم منم همون قرصایی که داده بود رو مصرف کردم و تا 14 روزم پروژسترون خوردم ولی هر چی منتظر موندم پریود نشدم راستش شک کردم به اینکه چون ماه رمضون بود و قرصا رو سحر و افطار می‌خوردم باز قاطی کرده باشم 

و چون پریودام کلا نامنظم هستن زیاد توجه نکردم و منتظر موندم

چند روز بود که سینه هام درد میکردن و این اولین باری بود که اینطوری میشدن 

بعد از 8 روز که از تموم شدن پروژسترون ها گذشت به دکترم گفتم که پریود نشدم و اونم گفت تست بارداری بدم و منم چون قبلاً پریودام عقب میوفتاد و بی بی چک و آزمایشات کلا منفی میشدن زیاد توجه نکردم ولی به اصرار همسرم روز بعدش رفتیم آزمایش دادیم و بتا 1672 بود

به نظرم اگر دکتر احتمال بارداری داده و گفته آزمایش بده و آزمایش دادی و مثبت شده پس حتما بارداری . چرا میترسی؟ خودت که بچه میخواستی. 

درزمینی که زمان کاشت مرا گل زیبایش بجز خار نبود...پستی و هرزگی و هرزه دری حسرتا بهر کسی عار نبود

عکس آزمایش رو برای دکترم فرستادم چون تعطیلات بود 

گفت بارداری 

اما گفت اواخر این هفته برم سونو که مطمئن شم باردارم 

راستش نمی‌دونم چند هفته ام چون پریودام نامنظمه حتی حالت تهوع اینا هم ندارم 

میترسم این همه ذوقی که داریم یهو کور شه

به نظرم اگر دکتر احتمال بارداری داده و گفته آزمایش بده و آزمایش دادی و مثبت شده پس حتما بارداری . چر ...

اره خیلی 

راستش وقتی فهمیدم پلی کیستیک دارم کلا از بارداری تا امید شدم تو 2 ماه 10 کیلو کم کردم 

ولی الان هیچ چیزم به زنای باردار نمیخوره 

فقط یکم سینه هام درد میکنن و پریودم عقب افتاده 

از عدد بتا سر در نمیارم، فقط میگم چرا الان خوشحال نیستی اگر باردار باشی؟ چندتا بچه داری؟ 

درزمینی که زمان کاشت مرا گل زیبایش بجز خار نبود...پستی و هرزگی و هرزه دری حسرتا بهر کسی عار نبود

خدا الان خواسته و شدی.

من هم پارسال اقدام کردم ، یه سونو انجام دادم گفت پلی کیست ولی دکتر گفت احتمال اشتباه سونو هست ، داروهای شما رو بهم داد ولی باز هم نشدم کلا بی خیالش شدم، گفتم خدا نمیخواد 

من پریودهام همیشه سرتایم و منظم هست 

منم مث تو بودم تا به امروز ک ۳۰ هفتم بالای ۲۰ بار سنو دادم 

هر دفه توقع داشتم بگن حامله نیستی و قبلیه اشتباه کرده😂😂

بعضی بارداریا اینطورن ک علایمی نداری 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

از عدد بتا سر در نمیارم، فقط میگم چرا الان خوشحال نیستی اگر باردار باشی؟ چندتا بچه داری؟

یه دختر دارم 

می‌دونی چیه ریحان جان خیلی دلم میخواد خوشحال باشم 

ولی هنوز ته دلم مطمئن نیست که باردارم 

انقدرخورده تو ذوقم که میترسم اینبارم الکی باشه 

وگرنه اگه درست باشه من به یکی از آرزو هام میرسم 

نمیدونی همسرم چقدر خوشحاله 

اگه الکی باشه خیلی ناراحت میشه 

کل فامیل فهمیدن اونا رو چجوری میتونم قانع کنم 

راستش انقد الکی خوشحال شدم و بعدش خورده تو ذوقم که الان میترسم