2777
2789
عنوان

پسره بخشیده خیانت دخترخالمو

835 بازدید | 52 پست

بچه ها دختر خالم گذشته شلوغی داشته و دوست پسر زیاد و دو تا ازدواج ناموفق. قضیه اینه که یه پسر عاشق این شده و اومده خواستگاری و بله برون گرفتن.پسره هم یه بار جدا شده. بعدش دوست پسر سابق دخترخالم داره عکسای دونفره شو و چتهاشو و فیلمها رو برای این نامزدش میفرسته و ورداشته ماشین پسره رو خط خطی کرده و دختر خاله ام چون دوبار ازدواج کرده و جدا شده خونه دوست پسره میرفته و باهم راحت بودن . الان دوست پسر سابق هر روز عکسا و فیلمهای دونفره رو واسه نامزده میفرسته‌ .نامزده گذشته دخترخاله ام رو پذیرفته. ولی مثل اینکه از چند روز پیش فیلم ها و عکسا رو برای پدر و مادر نامزده هم فرستاده و گویا مدت ۵ یا ۶ ماه دخترخاله ام همزمان با نامزده و دوست پسر بوده و از هر دو پول توجیبی میگرفته‌ . خیلی اشتباهات داشته. الان دوست پسر سابق داره مگه هر چی پول خرجت کردم باید برگردونی تا ابروتو بیشتر نبرم. به نظرتون پسره نامزده و خانوادش دل چرکین میشن با این قضایا؟

البته پسره گفته گذشته تو مهم نیس واسم و اینکه بخشیده دخترخالمو .

امروز دخترخالم زنگ زد دوست پسره سابقش شکایت کرده و ابلاغیه ثنا براش اومده بابت گوشی که هدیه براش گرفته بود تو دوران دوستی و گرون قیمت هم بوده. پسره تو شکایتش نوشته گوشی رو امانت دادم و بابت خیانت در امانت شکایت کرده‌ . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان