2777
2789
عنوان

پسره بخشیده خیانت دخترخالمو

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 52 پست
هر روز کلی خانم خیانت شوهرشونو میبخشن کسی چیزی نمیگه اونوقت اگر یه مرد خیانت زنشو ببخشه...ـ

ما نمیبخشیم  ما فقط بخاطر بچه هامون به زندگی ابکی ادامه میدیم و درنهایت خشم و تنفر تحملش میکنیم و هرروز پیش خدا لعن و نفرینش میکنیم 

....

عاشقش شده و دخترخالم بهش گفته این چون خواستگار سابقم بوده و ما نه گفتیم داره میسوزه و این کارا رو می ...

خاستگار سابق از ایشون عکس و فیلم داره!!!

گذشته تا جایی مهم نیست و قابل بخشش که چنین فاجعه ای رو تو آینده به بار نیاره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی دختره همزمان به دوتاپسرداشته خیانت میکرده ونامشروع رابطه داشته زمانی که نامزدبوده همه ی ایناقبو ...

نه دارم میگم پسره عاشقه تعهدی هم نداشته نسبت به دوتاشون خیلی هم خونواده درستیه پسره از پسر عاشق همچین چیزایی بر میاد 

خب همینه دیگه همیشه یه دلیل پشتشهیا عشق و علاقه یا بچه و....

مگه میشه عاشق ادمی باشی ک چاقوشو توقلبت فرو کرده و مجبوری تااخرعمر با چاقویی ک توقلبته ادامه بدی  

مگه اینکه ازسلامت روان برخوردار نباشی

....

نه دارم میگم پسره عاشقه تعهدی هم نداشته نسبت به دوتاشون خیلی هم خونواده درستیه پسره از پسر عاشق همچی ...

اونوقت هرکی یه جوره قضاوت اصلا درست نیست چرا با دوتا همزمان بوده بخودش ربط داره گذشته شه الان دیگه تموم شده با پسره نامزد کرده اون یکی ولش نمیکنه .خود پسرا از این غلطا زیاد میکنن اونا اشکال نداره یعنی

کلا پسرا از دخترای لاشی خوششون میاد 

اگه دختره خوب و متعهد بود بهش خیانت میکرد پسره 

و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران … نمیدونستید بدونید گلم  

اونوقت هرکی یه جوره قضاوت اصلا درست نیست چرا با دوتا همزمان بوده بخودش ربط داره گذشته شه الان دیگه ت ...

میدونستید که این کارتون که از بدترین کار یک نفر صرفا بخاطر اینکه همجنستونه حمایت میکنید چقدر منفوره؟؟؟

یعنی دختره همزمان به دوتاپسرداشته خیانت میکرده ونامشروع رابطه داشته زمانی که نامزدبوده همه ی ایناقبو ...

زمانی خواهد رسید که هرزگی روشنفکری خواهد بود."علی شریعتی"

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...