2777
2789

سلام من مشورت میخوام پسرم پایه یازدهم انسانیه میدونین از بچه هایی که همش باید بگیم درس بخون. میخونه ها ولی نه زیاد البته مدرسه اش بهترین مدرسه شهر کوچکمونه براشون برنامه ریزی داره. 

الان هم چون کتاب هاشون تمام شده این فرصت باقیمانده تا امتحانات رو تا ۸ شب تایم مطالعه و رفع اشکال و ازمون گذاشته.

برای پسرم مشاور نگرفتم هرچی گفتم گفت باشه برا تابستون بگیر حتی کلاس خصوثی هم نمیره میگه بلدم ولی ازمون هاشو خیلی بد میده. مثلا ترم اول دین زندگی ۹  و نیم شد البته سوالات از تهران طرح شده بود .

بخصوص توی خوندنی ها میلنگه.

میشه راهنماییم کنید چه کنم

سلام من مشورت میخوام پسرم پایه یازدهم انسانیه میدونین از بچه هایی که همش باید بگیم درس بخون. میخونه ...

سلام

باید خودش اون فشار رو حس کنه تا درس بخونه. خود من دهم یازدهم درسم به‌شدتت ضعیف بود، نمره‌هام پایین ترازام پایین..از تابستون سال کنکورم که یکسال مونده بود به کنکور، احساس کردم دیگه واقعا وقتشه🥲و با اینکه از پایه ضعیف بودم اما یکسال بکوب خوندم و خودمو رسوندم به کنکور

اول باید مشکل پسرتون رو دریابید.شاید علاقه نداشته باشه، شاید هم مشکل دیگری داره که نمیتونه باهاتون درمیون بگذاره و مانع درس خوندنش میشه.. فقط و فقط میتونم بگم خودتون بهش هیچ فشاری وارد نکنید چون خودم تجربه اش کردم از جانب خانواده‌ام و بسیار خطرناکه🥲💔بیشتر ازش پشتیبانی کنید تشویقش کنید به درس خوندن درباره هدفش و امتحانات نهایی باهاش حرف بزنید..درباره دانشگاه باهاش جوری حرف بزنید تا ترغیب بشه به درس خوندن.. 

در نهایت میتونم بگم بسیار مواظبش باشید اما کنترلش نکنید.. اگر متوجه بشه که مراقبش هستید، خوشحال میشه و احساس میکنه حمایتش میکنید اما اگر کنترلش کنید، این احساس کنترلگری باعث میشه از درس زده بشه..

و در آخر باید بگم در کنار همه این‌ها حتما حتما یک مشاور خوب پیدا کنید و ببریدشون‌ مشاوره اگر بازم نتونستن درس بخونن🌸

دانش‌جو🦋

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️