2777
2789
عنوان

شوهرتون...

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 65 پست
گلاب به روتون😁 چی دادی خورده بنده خدا

همون. نمیدونم. :))

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
همون. نمیدونم. :))

حتما خونه اون یکی زنش یه چیزی خورده😁

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما خونه اون یکی زنش یه چیزی خورده😁

نه بابا. چسبیده به من. مطمئنم اونجا نبوده. :))

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
نه بابا. چسبیده به من. مطمئنم اونجا نبوده. :))

خدا حفظتون کنه برا هم

شما هم نینی داری تاالان بیداری؟

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
خدا حفظتون کنه برا هم شما هم نینی داری تاالان بیداری؟

قربونت برم. 

یه دختر 22 ماهه دارم . خدا رو شکر الان خوابه

ولی خودم خیلی کم خوابم. کارمندم هستم. میتونم یه مقدار کارمو توو خونه انجام بدم. اینه که گاهی بیدار میمونم. :)

قربونت برم.  یه دختر 22 ماهه دارم . خدا رو شکر الان خوابه ولی خودم خیلی کم خوابم. کارمندم هست ...

وااای خدا قوت

نینی من سه ماهه شه شبا بیداره روزمیخوابه خوابش هم خیلی شبکه

من خیلی کم می‌خوابم الان خیلی اذیت میشم

قبل نینی خیلی خوابالو بودم