2777
2789
عنوان

شوهرتون...

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 65 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قصد رفتن به امریکا رو نداره ، ولی با توجه به رزومش اگه قصدشم داشته باشه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد

اين يك قانونه عزيزم به رزومه و غيره ربطي نداره! 

مثلا يه ازمايشهاي خاصي در ارتباط با سلامتي هست كه بايد اونا بدن از طرف خود سفارت امريكا

و فكر ميكنم از اخرين سفر به تايلند تا ٦ ماه بعد نميتونن به امريكا وارد بشن يا بيشتر خاطرم نيست 

گفتين تايلند يهو يادم افتاد به اين قانون ...

هرجا هستن سلامت باشن

اين يك قانونه عزيزم به رزومه و غيره ربطي نداره!  مثلا يه ازمايشهاي خاصي در ارتباط با سلامتي هس ...

اخه این مسابقاتی که همسرم شرکت میکنه مهمتریناش تو تایلند و لاس وگاس برگزار میشه وحتی اسپانسر کمپشون امریکائیه مطمئنا این قانون شامل حال این افراد نمیشه چون برنده های مسابقه ی پوکت باید برن لاس وگاس برای مبارزات بعدی.

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
اخه این مسابقاتی که همسرم شرکت میکنه مهمتریناش تو تایلند و لاس وگاس برگزار میشه وحتی اسپانسر کمپشون ...

هرچند گفتم قصد رفتن به امریکا رو نداره 

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
شوهرخودت چکار میکنه

تو حموم بود اونموقع

الانم لالا

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
مگه تو ناموس نداری؟ الان مستراحه!!!

دیانا اومدی؟

اتفاقا الانم مستراحه!!!

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
شوهر من خوابه تو خواب گوزید هوا متشنج شد مجبور شدم به سایت پناه بیارم

وای😂😂😂😂

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
دیانا اومدی؟ اتفاقا الانم مستراحه!!!

گلاب به روتون😁

چی دادی خورده بنده خدا