2777
2789
عنوان

شوهرتون...

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قصد رفتن به امریکا رو نداره ، ولی با توجه به رزومش اگه قصدشم داشته باشه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد

اين يك قانونه عزيزم به رزومه و غيره ربطي نداره! 

مثلا يه ازمايشهاي خاصي در ارتباط با سلامتي هست كه بايد اونا بدن از طرف خود سفارت امريكا

و فكر ميكنم از اخرين سفر به تايلند تا ٦ ماه بعد نميتونن به امريكا وارد بشن يا بيشتر خاطرم نيست 

گفتين تايلند يهو يادم افتاد به اين قانون ...

هرجا هستن سلامت باشن

اين يك قانونه عزيزم به رزومه و غيره ربطي نداره!  مثلا يه ازمايشهاي خاصي در ارتباط با سلامتي هس ...

اخه این مسابقاتی که همسرم شرکت میکنه مهمتریناش تو تایلند و لاس وگاس برگزار میشه وحتی اسپانسر کمپشون امریکائیه مطمئنا این قانون شامل حال این افراد نمیشه چون برنده های مسابقه ی پوکت باید برن لاس وگاس برای مبارزات بعدی.

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
اخه این مسابقاتی که همسرم شرکت میکنه مهمتریناش تو تایلند و لاس وگاس برگزار میشه وحتی اسپانسر کمپشون ...

هرچند گفتم قصد رفتن به امریکا رو نداره 

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
شوهرخودت چکار میکنه

تو حموم بود اونموقع

الانم لالا

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
مگه تو ناموس نداری؟ الان مستراحه!!!

دیانا اومدی؟

اتفاقا الانم مستراحه!!!

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
شوهر من خوابه تو خواب گوزید هوا متشنج شد مجبور شدم به سایت پناه بیارم

وای😂😂😂😂

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
دیانا اومدی؟ اتفاقا الانم مستراحه!!!

گلاب به روتون😁

چی دادی خورده بنده خدا