2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی بده خیلی

من کلا یکبار تو این یک ماه و چند روز اینطور شدم اونم دقیقا بعد عمل آپاندیسم نمیدونم عوارض دارو بیهوشیه استرس اتاق عمل هرچی بود یکبار بود ولی بعدش تپش قلب و تنگی نفس دارم گاهی امروز رفتم نوار قلب. اکو. تست ورزش دادم کاملا سالم بودم

چطورمیشدی رفتی دکتر

خفگی داشتم انگار ی چیزی تو گلوم بود حس مرگ داشتم حس میکردم الانه که بمیرم و افکار منفی سرگیجه و سبکی سر حس میکردم خونه بالا و پایین میشه گاهی قلبم ضربانش بالا میرفت و کف پاهام یخ میکرد فکم درد میگرفت الانم میشم اما کمتر از وقتی قرص میخورم 

خفگی داشتم انگار ی چیزی تو گلوم بود حس مرگ داشتم حس میکردم الانه که بمیرم و افکار منفی سرگیجه و سبکی ...

قرص چی میخوری؟ چندوقته قرص میخوری؟ من نمیدونم مالعوارض بعد عملمه یا پنیکه... قلبمم کامل بررسی شد سالم بود....دکتر قرص داد بهم میترسم بخورم

قرص چی میخوری؟ چندوقته قرص میخوری؟ من نمیدونم مالعوارض بعد عملمه یا پنیکه... قلبمم کامل بررسی شد سال ...

فلوکستین ۱۰ آلپرازولام ۱۰ هم داد که فقط مواقع حمله شدید نصفشو بزارم زیر زبونم ،عوارض پنیکه شک نکن اکه قرص نخوری بدتر میشی من یمدت نخوروم بدتر شدم قلبم نوارم گرفتم گفتن سالمه چجوری میشی؟؟؟