خانوما من ۶ ۷ روزی تا پریودیم مونده اما یسری علائما داشتم که تاپیک قبل گفتم و طاقت نیاوردم رفتم بی بی چک زدم بعدم چنددقیقه منفی بود گذاشتمش کنار الان لامپا خاموشه یهو یادم اومد درش اوردم فلش گوشی زدم میبینم انگار یه حاله خیلی کمرنگ افتاده😐😐😐میگم شاید اوخط بی بی چک خودشه که باید رنگی بشه چون فلش گوشی قویه نشونش میده نه؟؟کسی بی بی چک نداره فلش گوشی بزنه ببینه اون دوتا خط مشخص هست یانه حتی شده خیییلی کم
افرین عزیزم خودت جواب خودت رودادی اول باید سفت و سخت جلوگیری کنی ولی خب وقتی شد دیگه نمیشه کاری کرد ...
عزیزم من گفتم که دکتر منع کرده چندتاییشو برام.اونایی هم که مربوط به شوهرمه رعایت نمیکنه همش گولم میزنه میگه دفه بعد تا اخرش کار دستمون بده آتیشش بزنم.شوهرمم همش سرکاره دیر به دیر میاد و وضع من اینه اگه همش خونه بود که دیگه هیچی بارداری تو شاخش بود
وای نگو😂😂منم این مدت همه زنایی که باهم دیگه باردار بودیم و زایمان کردیم بازم باردارن همشون هم مثل چی فقط اشک میریزن تازه همشون میدونن من چجوریم میگن فقط خداکنه تو باردار نشی که خودتو نابود کردی
همیشه یه نفر پیشمه الان مادرشوهرم بنده خدا اومده مونده پیشم.گاهی میرم خونه مادرم شهرستان.یه مدت خواهرشوهرم بود ولی عروسی کرد رفت یه شهر دیگه اون خیل یخوب بود😅گاهی که با دوتاشون تنها میشم حس می کنم دارم دیوانه میشم.ولی شوهرم هروقت باشه بزرگه رو می بره بیرون پارک و بازی.ولی درکل همیشه کمک نیاز دارم