خانوما من ۶ ۷ روزی تا پریودیم مونده اما یسری علائما داشتم که تاپیک قبل گفتم و طاقت نیاوردم رفتم بی بی چک زدم بعدم چنددقیقه منفی بود گذاشتمش کنار الان لامپا خاموشه یهو یادم اومد درش اوردم فلش گوشی زدم میبینم انگار یه حاله خیلی کمرنگ افتاده😐😐😐میگم شاید اوخط بی بی چک خودشه که باید رنگی بشه چون فلش گوشی قویه نشونش میده نه؟؟کسی بی بی چک نداره فلش گوشی بزنه ببینه اون دوتا خط مشخص هست یانه حتی شده خیییلی کم
پریودان چند روزه ست؟ تخمکگذاریت چندم سیکلته؟ آخه از الان خیلی زوده. هشت روز مونده همعجیبه که درست ن ...
سی روزست اکثرا..دقیق بعد پریودیم اشتباه شد ده روز بعدش اعلائمم شروع شد ۹ روز ۸ روز مونده بود که بی بی زدم مثبت شد باز ۴ روز مونده بود زدم بازم مثبت شد روز پریودیم رفتن ازمایش بتا که عدد ۱۰۰۰ بود
الانم تاریخ دقیق پریودیم یادم نیست نمیدونم چندروز مونده یه عدد تقریبی میدونم دوروز شاید اینوور اونور ...
دخترخوب بارداربودی یانه؟راستی اینوبهت بگم این فقط یه شایعه وجکه که براتون تعریف کردن آ یو دی میچسبه اصلاهمپین چیزی ممکن نیست چون آ یودی داخل حفره رهم جامیگیره واصلاآلت مرداونجانمیره دهانه رحم فقط موقع پریداونم طوری که فقط خون پریدخارج بشه بازه شایدبه اندازه سرسوزن یابیشترهمچین چیزی ممکن نیست.اگه ازرحم بیرون بیادفوراازبدنت خارج میشه اونقدرکوچیکه که اگه مثلاموقع نزدیکی داخل واژنت باشه هم باآلت مردمیادبیرون اصلاچسبیدن درکارنیست دخترخوب من نزدیک به هفت سال داشتم فقط اگه بهت بسازه وخونریزی نداشته باشی عالیه ولی هی بایدچکش کنی چون اگه جابه جابشه باردارمیشی.
دخترخوب بارداربودی یانه؟راستی اینوبهت بگم این فقط یه شایعه وجکه که براتون تعریف کردن آ یو دی میچسبه ...
نه خداروشکر بعد همونحالت تهوعها یه ویروس بد گرفتم که حالت تهوع از علائم همون ویروسه بود و هنوزم درگیرشم😂.واقعا؟؟من خیلی این حرف چسبیدن رو شنیدم بخاطر همین میترسیدم.باید برم دکتر ازش بپرسم و اگه صلاح دید آ یو دی بذاره برام.مرسی عزیزم😘