2777
2789
عنوان

سر صدای بچه همسایه بیاینننن

172 بازدید | 16 پست

ها اسی چیکار کنم همسایمون هشتا بچه داره سرایدارش تا الان دارن بازی میکنن صداش تو ویلای ما میاد پدرم درآمد از سردرد دارم بالا میارم به صدده زنک زدم نیومده دوساعته به صاب باغش گفتم میکه تلفن جواب نیمدن فکر کنم خوابن میکم مرتیکه میگم صداشون داره میاد میکی خوابن پاشو بیا ببین میگه خانوم من الان تهرانم نصف شبی چجوری بیام چی بخورم بگیرم بخوایم از سر درد حالت تهوع گرفتم

دوباره به صد و ده زنگ بزن 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا این وقت شب بیدارن،برو دم در خونشونو بهشون تذکر بده،اینجوری که نمیشه .

اره خبرشون باشه از عصر دارن ورپریده ها بازی میکننن اولین ساله ایرانن بهار ذوق مرگ شدن بازون و شکوفه دیدن

خودت برو در خونشون بگو خب

افغانی هستن نمیفهمن رفتم گفتم دعواشون کردم ده دقیقه ساکت شدن دوباره شروع کردن هوا هم طوفانی شده ولی نمیرن تو خدایا حالت تهوع گرفتم بعد میگن فقط جون افغانیه ناراحتی بایا اخه خشت تا بچه من چجوری سر و صدا تحمل کنم خیر سرم امدم باغ سکوت باشه از شهر فرار کردم خالا گیر اینا

دوباره زنگ بزن پلیس پیگیری کن انقد بزن که بیان

بایا آخر سر با سربازه تلفن جواب میده مال خود کلانتری دعوام شد برگشتم میگم این افغانیارو بیا جمع کن میگه مگه نونتو خوردن 😒😒😒😒کثافت نمیفهمه من طفلی از سر صدا ی شهر فرار کردم قهر آمدم باغ حالا باید صدای هشت تا توله افغانیو بشنوم یه بوی گندی هم راه انداختن معلوم نیست چیه روغنه چی هست حالم داره بهم میخوره حالت تهوع گرفتم بخدا من تا صبح زنده بمونم میرم ازشون شکایت میکنم از دست صاحب باغ اخه یازده نفر سرایداری چجوری راه دادی کثافت

بایا آخر سر با سربازه تلفن جواب میده مال خود کلانتری دعوام شد برگشتم میگم این افغانیارو بیا جمع کن م ...

خیلی بده

خب چقد پلیس شهرتون بی مسئولیته یعنی چی که اینجام دعوا شد اصلا چه طرز برخورده

ای وای ،اینطور معلومه حالا حالاها قصد خوابیدن ندارن و بیدارن

تروخدا دعا کن برن از اینجا دارم دیونه میشم هست تا بچه گه خوردم امدم باغ ای بابا آدم تو ملک خودش آسایش نداره یکاری میکنن آدم دیگه باغش میاد مام بدیم دست افغانی 

خیلی بدهخب چقد پلیس شهرتون بی مسئولیته یعنی چی که اینجام دعوا شد اصلا چه طرز برخورده

شوک شدم اصلا بابت سه مهاجر با هم وطن خودش اینجوری صحبت کنه اونم ناحق نگفتم که والا من خودم بچه دار نمیشم چون اعصاب ندارم مردم الان حوصله بچه خودشون رو ندارن چه برسه بچه دیگری چه برسه بچه افغانی اونسری بچش وسیله منو دزدیده بود به صاب باغش گفتم برگشته میگه دلت سیاههه حالا بچس دیگه برداشته کخ برداشته میکم سویچ ماشینم چیکار کنم خوب این از این اینم از خاله گاوم رفته براشون کارت بانک گرفته اخه بگو تورو سننه اونوقت بیان اینجوری سر صدا کننن بعد دوماه امدم باغ ریده شد تو روانم

تروخدا دعا کن برن از اینجا دارم دیونه میشم هست تا بچه گه خوردم امدم باغ ای بابا آدم تو ملک خودش آسای ...

چشم حتما ،درکت میکنم خواهر ،منم میگرنم و سر و صدا خیلی حالمو بد میکنه ،من اگه الان اونجا بودم رسما میمردم.خیلی به سر و صدا حساسم.صدای تلویزیون یکم بلند باشه عصبی میشم