2821
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 31 پست

خب کارت یخورده چیپ و لول پایینه..به آدما وایب نداری و ترحم میده ..حداقل بذار تو دیوار 

این روزا دلم خونه واسه برادر و خواهرای ندیده ام که شجاعانه پر کشیدن🕊 💚🤍💔 از شعله های کوچک خشم درون وجودتان محافظت کنید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب کارت یخورده چیپ و لول پایینه..به آدما وایب نداری و ترحم میده ..حداقل بذار تو دیوار

خب واقعنم ندارم 😅✋️

ینی خیلی پولدارما ولی در حال حاضر به پول نیاز دارم واسه یه کاری 

اینکه اونا این جوری فکر میکنن تقصیر من نیست! 🤧

وافروشندگیه دیگه ! گدایی که نکردم

خودت گفتی چهرم بچه گونه و لباسام خوبه

میگن کمک کنیم مشکلشون رفع بشه وسایل نفروشن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

پس ینی فکر نمی کنن گدام؟

به گدا نهایت ده تومن میدن

اگه مقداری پول بذاری جیبت و هر کی پول داد پولاتو نشونش بده و بگو من پول دارم این ظرف زیادیه که میفروشمش

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

لول پایین؟ نون حلال دارم به دست میارم 😐

عزیزدلم نمیخواستم ناراحتت کنم 🫂 ببشید اگه ناراحت شدی

حس کردم کوچولویی 

میدونم کارت غیر قانونی و خلاف شرع نیست ولی خلاف عُرفه یعنی تو جامعه ما عرف و معمول نیست اینکار ، نه اینکه بد باشه فقط جا نیفتاده .... مثلا تو اپ دیوار بزاری بهتره 

این روزا دلم خونه واسه برادر و خواهرای ندیده ام که شجاعانه پر کشیدن🕊 💚🤍💔 از شعله های کوچک خشم درون وجودتان محافظت کنید...

خب واقعنم ندارم 😅✋️ینی خیلی پولدارما ولی در حال حاضر به پول نیاز دارم واسه یه کاری اینکه اونا این ج ...

اره عسیسم جوابتو دادم بخون ۰😘

عزیزدلم نمیخواستم ناراحتت کنم 🫂 ببشید اگه ناراحت شدیحس کردم کوچولویی میدونم کارت غیر قانونی و خلاف ...

کوچولو؟ 175 قدمه ینی درازم 😐 سنمم 31 جای مادرتم قربونت بشم دیگه جوون هم نیستم حتی ✋️😅 ولی اشکال نداره فهمیدم چی گفتی 🥰🙏

کوچولو؟ 175 قدمه ینی درازم 😐 سنمم 31 جای مادرتم قربونت بشم دیگه جوون هم نیستم حتی ✋️😅 ولی اشکال ند ...

وای 🤣🤣🤣🤣 فکر کردم ۱۵_۱۶ سالته🤭 اونوقت خودم ۲۴ سالمه😁 خیلی باحالی 😂 خدا خیرت بده حالم بد بود خنده به لبم آوردی 

اونوقت فکر نمی کنه ک. س خولم؟

قربونت برم

راه دیگه ایی بلدی ؟

نه والا

پس فکر کن و بهترین راهو انتخاب کن

روزی کسی نگه فلانی ظرف میفروخت صدقه هامونو دادم بهش

و تنها راه اینه که پول بذاری پیشت و نشونشون بدی که پولشونو ازت پس بگیرن

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز