من گهگاهی که کادو میگیرم یا چیزایی که دیگه نمی خوامو میبرم بازار میفروشم به آدما ! تا حالا چندین بار شده طرف پولو بیشتر هم میده و جنسم نمیگیره میگه برا خودت میره ! 😐 هر چی میگم نه نمیشه که انگار نه انگار ! مگه من گداهم؟ ممکنه به خاطر قیافم باشه که معصومه مثلا دلشون بسوزه؟ یا؟ علتش چی میتونه باشه؟ والا لباسام آخرین مدلن از اونا شیک تره مگه من کوزتم ؟ 😐
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
اگه مقداری پول بذاری جیبت و هر کی پول داد پولاتو نشونش بده و بگو من پول دارم این ظرف زیادیه که میفروشمش
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
میدونم کارت غیر قانونی و خلاف شرع نیست ولی خلاف عُرفه یعنی تو جامعه ما عرف و معمول نیست اینکار ، نه اینکه بد باشه فقط جا نیفتاده .... مثلا تو اپ دیوار بزاری بهتره
این روزا دلم خونه واسه برادر و خواهرای ندیده ام که شجاعانه پر کشیدن🕊 💚🤍💔 از شعله های کوچک خشم درون وجودتان محافظت کنید...
روزی کسی نگه فلانی ظرف میفروخت صدقه هامونو دادم بهش
و تنها راه اینه که پول بذاری پیشت و نشونشون بدی که پولشونو ازت پس بگیرن