2821
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 31 پست

خب کارت یخورده چیپ و لول پایینه..به آدما وایب نداری و ترحم میده ..حداقل بذار تو دیوار 

این روزا دلم خونه واسه برادر و خواهرای ندیده ام که شجاعانه پر کشیدن🕊 💚🤍💔 از شعله های کوچک خشم درون وجودتان محافظت کنید...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب کارت یخورده چیپ و لول پایینه..به آدما وایب نداری و ترحم میده ..حداقل بذار تو دیوار

خب واقعنم ندارم 😅✋️

ینی خیلی پولدارما ولی در حال حاضر به پول نیاز دارم واسه یه کاری 

اینکه اونا این جوری فکر میکنن تقصیر من نیست! 🤧

وافروشندگیه دیگه ! گدایی که نکردم

خودت گفتی چهرم بچه گونه و لباسام خوبه

میگن کمک کنیم مشکلشون رفع بشه وسایل نفروشن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

پس ینی فکر نمی کنن گدام؟

به گدا نهایت ده تومن میدن

اگه مقداری پول بذاری جیبت و هر کی پول داد پولاتو نشونش بده و بگو من پول دارم این ظرف زیادیه که میفروشمش

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

لول پایین؟ نون حلال دارم به دست میارم 😐

عزیزدلم نمیخواستم ناراحتت کنم 🫂 ببشید اگه ناراحت شدی

حس کردم کوچولویی 

میدونم کارت غیر قانونی و خلاف شرع نیست ولی خلاف عُرفه یعنی تو جامعه ما عرف و معمول نیست اینکار ، نه اینکه بد باشه فقط جا نیفتاده .... مثلا تو اپ دیوار بزاری بهتره 

این روزا دلم خونه واسه برادر و خواهرای ندیده ام که شجاعانه پر کشیدن🕊 💚🤍💔 از شعله های کوچک خشم درون وجودتان محافظت کنید...

خب واقعنم ندارم 😅✋️ینی خیلی پولدارما ولی در حال حاضر به پول نیاز دارم واسه یه کاری اینکه اونا این ج ...

اره عسیسم جوابتو دادم بخون ۰😘

عزیزدلم نمیخواستم ناراحتت کنم 🫂 ببشید اگه ناراحت شدیحس کردم کوچولویی میدونم کارت غیر قانونی و خلاف ...

کوچولو؟ 175 قدمه ینی درازم 😐 سنمم 31 جای مادرتم قربونت بشم دیگه جوون هم نیستم حتی ✋️😅 ولی اشکال نداره فهمیدم چی گفتی 🥰🙏

کوچولو؟ 175 قدمه ینی درازم 😐 سنمم 31 جای مادرتم قربونت بشم دیگه جوون هم نیستم حتی ✋️😅 ولی اشکال ند ...

وای 🤣🤣🤣🤣 فکر کردم ۱۵_۱۶ سالته🤭 اونوقت خودم ۲۴ سالمه😁 خیلی باحالی 😂 خدا خیرت بده حالم بد بود خنده به لبم آوردی 

اونوقت فکر نمی کنه ک. س خولم؟

قربونت برم

راه دیگه ایی بلدی ؟

نه والا

پس فکر کن و بهترین راهو انتخاب کن

روزی کسی نگه فلانی ظرف میفروخت صدقه هامونو دادم بهش

و تنها راه اینه که پول بذاری پیشت و نشونشون بدی که پولشونو ازت پس بگیرن

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز