2777
2789
عنوان

حقوقی خانواده کیفری

168 بازدید | 13 پست

سلام عرض ادب سلام! در اینجا اگر سوالات حقوقی و کیفری و خانواده از جمله طلاق مهریه و نفقه و... دارید و نیاز به مشاوره  دارید، خوشحال می‌شویم که در خدمت شما باشیم. برای پاسخ به پرسش‌های شما و راهنمایی در زمینه‌های مختلف حقوقی، می‌توانید به صورت عمومی یا خصوصی و حساس  از طریق تلگرام پیام دهید.

همینجا جواب بده بهشون نه تلگرام

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید من یه سوال داشتم کسی که قبلا حکم جلب براش صادر شده و تحت تعقیب قضایی بوده الان چجوری میشه فهمید که هنوز حکم جلب داره یا دیگه تمدید نشده؟؟ 

بسلامتی 3 لاشی    قاضی، متهم، ناشی.                       بسلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم، عشقم.                       بسلامتی 3 کس    ناموس، رفیق، وطن.                       بسلامتی 3 همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم.                     بسلامتی 3 مکان    خونه، قبرم، قلبش❤️🥂🥂🥂🥂

ببخشید من یه سوال داشتم کسی که قبلا حکم جلب براش صادر شده و تحت تعقیب قضایی بوده الان چجوری میشه فهم ...

حکم جلب تا زمانی که حکم اجرا نشود به قوت خود باقی است

حکم جلب تا زمانی که حکم اجرا نشود به قوت خود باقی است

یه سوال دیگه 

زمانی که میخایم وارد پاسگاه یا دادگاه بشیم ازمون کد ملی میخان اگه کسی حکم جلب داشته باشه احتمال داره با همین کد ملی که ثبت میکنن مشخص بشه و همونجا جلبش کنن؟ 

بسلامتی 3 لاشی    قاضی، متهم، ناشی.                       بسلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم، عشقم.                       بسلامتی 3 کس    ناموس، رفیق، وطن.                       بسلامتی 3 همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم.                     بسلامتی 3 مکان    خونه، قبرم، قلبش❤️🥂🥂🥂🥂

چه خوب باعث افتخار هست واگر از ناحیه بنده کمکی برمیاد در خدمتم

ممنونم ازمون سخته و باید تلاش کنم فقط نیاز دارم یکی بهم بگه حقوق اشباع نیست میتونی کار کنی اگر قبول شس

🫂🙂سردرگم در هیاهو

ممنونم ازمون سخته و باید تلاش کنم فقط نیاز دارم یکی بهم بگه حقوق اشباع نیست میتونی کار کنی اگر قبول ...

اشباع نیست یخورده از درامدش ضعیف شده ماهایی که ببش از پانزده سال مورد شناخت مردم هستیم گهگاهی مینالیم

بله مشخص میکنه و دستگیر میکنند

ممنون

سلام

من قرار هست پروانه کاریم رو جایی بذارم

میخوام با سرمایه گذار در دفتر اسناد قرارداد یا نمیدونم اسمش هر چی باشه، ثبت کنیم که در مدت همکاری درسته چک ها رو من صادر میکنم ولی پاس کردن به عهده اون سرمایه گذار هست

چنین چیزی بعدا مشکل بیاد معتبر هست؟

منظورم رو تونستم برسونم🥲🥲🥲

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔