2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر خالم ۴تابچه داره بچه هاش میومدن پیش ابجیم نقاشی الفبا یادشون میداد همسایه هستن دختر خالم بیسواده فقط زاییدن بلد بوده من خونه ابجیم بودم بعد پسر همین دختر خالم سنگ پرت میکنه شیشه جلوی ماشین ابجیم اینا میشکنه ابجیم باهاش سروصدا میکنه که چرا پرت میکنی اگه سرکسیو میشکوندی چنددقیقه بعد دیدم دخترخاله بیسواد وعنترم اومد شروع کرد ب سروصدا که اره تو خدازده توسرت بچه دارنمیشی داری حسودی بچه های منو میکنی ابجیم بی زبون میخواست جوابش بده نمیتونست فقط گریه میکرد خدایا وقتی ابجیم بااون حال دیدم اون پسر کثافتش هم پشت سرمامانش قایم شده کلاس چهارمه گفتم دهنت ببند برو بچت تربیت کن خدا بخواد درعرض دودقیقه ۴ تابچه هات درجا ازت میگیره توکی باشی ب ابجیم اینجوری میگی تنها افتخار وهنرت تولید مثل حیوون هم تولید مثل میکنه کمی تربیتشون کن بعد چشام درشت کردم واسه پسره گفتم چرا پرت کردی مگه بچه ای مگه عقل نداری شعور نداری دیدم دختر خالم دست کرد توسینم هولم داد منم دلم پر بود بخاطر ابجیم پریدم روش هرچی مو بود توسرش کندم پام گذاشتم روصورتش دماغش شکوندم دلم خنک شد ۴سال میگذره ولی همه یادشونه باهاش چیکارکردم ازسایه ام میترسه ولی اون لحظه بخاطر ابجیم دلم شکست چون صدای شکستن قلبش شنیدم ۱۶ساله چشم انتظاره داره 

خیلی جاها از خیلی ها ولی بقیه برام مهم نبودن چون دوسشون نداشتم تنها کسی ک دوسش داشتم با خیانتش حرفاش بد دهنیاش شکستم نابودم کرد الان میخام دوسش داشته باشم چرا نمیشه چرا باید تحمل کرد

عزیزم انشالله صحیح‌و‌سلامت به‌دنیا میاد

انشالله 

من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮‍💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️