2777
2789

به نی نی تو شکمم تو عید گفتن ایشالا بمیره🥲🥲🥲 مادرشوهرم گفت از دوم عید تا الان یه شب راحت نخوابیدم

من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮‍💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرم گفت 

قدمت تو زندگی مون نحس بود همه زندگیم رفت تو که به دنیا اومدی

یه بار دیگه بعد از کربلا بردنش گفت میخواستی نکنی

بعدم گفت بخواد برات خواستگار بیاد همه وسایلم را جمع میکنم و میبرم یه قاشق هم نمیذارم

کلا دلم را خیلی شکونده

در عجبم از صبر خدا

حرف سنگین که زیاد شنیدم اما آخریش که امشب. باشه این بود که من ده تومن بدهکار بودم باید امروز میدادم ...

اخ از این حرف چقدر درد داره من فقط 340خواستم و داشت و نداد بدجور قلبم شکست

حرف سنگین که زیاد شنیدم اما آخریش که امشب. باشه این بود که من ده تومن بدهکار بودم باید امروز میدادم ...

اخ از این حرف چقدر درد داره من فقط 340خواستم و داشت و نداد بدجور قلبم شکست

یاخدا نامادری سیندرلام اینجوری نیس

من شوهرم سردسته خیانتکارهای جهان بود 

فقط مونده بود با گربه ماده به من خیانت کنه 

ی روز بعد طلاق دو تا زن چندش تو خیابون دیدم از اون هرزه های دوزاری 

اومدم با مامانم دردودل گفتم مامانی اینجوری دیدم گفتم حتما اینا هم با شوهر من هستن 

انقد دعوام کرد گفت بس که اُمل بودی بدبخت شدی 

در حالی که شوهر من جلوی فامیلش گفت با هر کی تا حالا بودم زنم از همشون خوشگلتر بوده 

هرزه بود دیگه هرزه چیری حالیش نیس

وااااایبگو ک جرشون دادی

شوهرم جرشون داد 

من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮‍💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️

سلام

همه حرفها سخت بود ولی

من 

تازه بچمو سقط کرده بودم تو دوره عزاداری بودم و بسیار داغون.همه هم میدونستن که به چه سختی باردار شده بودم

بعد یکی که کاملا در جریان بود بهم گفت فلانی میگه من روزی هزار بار خدا رو شکر میکنم بهاره بچه شو از دست داد خیلی خوشحالم.

تا خود قیامت نمیبخشمشون