2821
2789
عنوان

تصادف کردم

174 بازدید | 25 پست

از کوچه میخاستم بپیچم تو خیابون فرعی.. سرعتم زیر ده تا بود چون کوچه خاکیه اصلا نمیشه با سرعت بالاتر رف.‌‌.. به پیچ نرسیده از پشت دیوار یهو یه بچه که میدویده بیاد تو کوچه خورد به بغل کاپوت ماشین‌..من اونو ندیدم چون پشت دیوار بود اونم منو ندیده...

اگه تو دلی داری و دنبال سیسمونی با قیمت مناسبی یا لباس واسه نی نیت میخای یه سر ب پیجم بزنkarma.kids.99

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ازش پرسیدم چیزیت نشد گف نه بعدم بدو بدو رف هر چی صداش کردم واینستاد.... بعد دوروز که دستش درد میکرده بردنش بیمارستان و گفتن تصادف کرده.. دستشو آتل بستن ولی مخارجش آزاد حساب شده

اگه تو دلی داری و دنبال سیسمونی با قیمت مناسبی یا لباس واسه نی نیت میخای یه سر ب پیجم بزنkarma.kids.99

حالا من چطوری میتونم کمک کنم که بتونه مخارجشو با بیمه حساب کنه؟؟ خودمم تو دردسر نیفتم

عزیزم بروبیمه باطرف مقابل تا5روزبعدتصادف وقت داری خودتومعرفی کن حتمابروبیمه. بیمه ی ماشینت چیه

بیمه شخص ثالث ندارم

عزیزم بروبیمه باطرف مقابل تا5روزبعدتصادف وقت داری خودتومعرفی کن حتمابروبیمه. بیمه ی ماشینت چیه

خودشون بیمه تامین دارن.. حالا مامانش میگه بیا بریم 

اداره پلیس یه برگه صحت تصادف بگیریم که بیمه جوابمو بده... میشه همچین چیزی؟؟