2777
2789
عنوان

تصادف کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 25 پست

نه اینجوری نمیشه اصلافقط بایدشماماشینتون بیمه باشه بعدتا5روزهم مهلت دارین خودتونو معرفی کنیدوبیمه همه ی خرجایی که کردنوبهشون برمیگردونن وحتی مبلغی روهم به عنوان دیه اضاف میدن شانس بیاری ازت شکایت نکنن وگرنه همه ی هزینه روشمابایدبدین

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه اینجوری نمیشه اصلافقط بایدشماماشینتون بیمه باشه بعدتا5روزهم مهلت دارین خودتونو معرفی کنیدوبیمه هم ...

پس چی میگه این... پنج روز رد شده

اگه تو دلی داری و دنبال سیسمونی با قیمت مناسبی یا لباس واسه نی نیت میخای یه سر ب پیجم بزنkarma.kids.99
چراماشینوبیمه شخص ثالث نکردین خیلی خطرناکه بااین دیه های سنگین

والا آقایون زیاد اهمیت نمیدن

اگه تو دلی داری و دنبال سیسمونی با قیمت مناسبی یا لباس واسه نی نیت میخای یه سر ب پیجم بزنkarma.kids.99
ایناروکه میگم فقط بخاطرخودت اگه بخوان شکایت کنن دیه دستشم بایدشمابدین من تونمایندگی بیمه کارکردم خیل ...

دستش کاری نشده ... رباط دستش کمی کش اومده

اگه بیمه شخص ثالث میداشتی بایدبه بیمه خودتومعرفی کنی وحتی تا5روزبعدتصادف هم وقت داری به بیمه معرفی ک ...

الان با شرایط من.. میشه بریم گزارش تصا دف بگیریم ببریم بیمارستان که بیمه خودشون جواب بده

اگه بیمه شخص ثالث نداری که نه نمیشه واگه منظورت بیمه تامین اجتماعی نه اوناهیچ مسؤلیتی ندارن برای اینجورمواقع فقط وفقط بیمه شخص ثالث خیلی واجبه حتمادراسرع وقت بیمه کنیدماشینو

الانم هیچ راهی ندارین اگه برن شکایت کنن شمابایدتمام هزینه هاروبدین بازم خداروشکرآسیب جدی بهش نرسیده. ببین بالاخره تصادفه وخدایی نکرده امکان داره برای هرکسی پیش بیاداگه خدایی نکرده کسی توتصادف فوت کنه دیه یک فردکامل یک میلیاردوشش صدمیلیونه اگه بیمه شخص ثالت باشیم بیمه همه رومیده