2777
2789
عنوان

متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 54 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقاخود ما تا 2 ساااال دوراز جون مث سگ و گربه بودیمکم کم بهتر شدیم

دور از جونت قشنگم. میدونی دوران دوستی وابستگی میاره بعدم اون دوست داشتن زیاده باعث میشه که آدم بدی و اخلاقا و رفتارای بد طرف مقابل رو نبینه

اللهم عجل الولیک الفرج💚
والا سنتی دیگه واقعا وحشتناکتر

والا سنتی و صنعتی ازدواج کردم این بچه بازیا توش نیست 😂😐

ناشناس من حرف بزنیم🙋🏻‍♀️🦋.                     https://daigo.ir/secret/6756131395                              زندگی همینه، یه روز با خنده می‌درخشی، یه روز اشکات تو سکوت شب می‌چکه. پذیرش یعنی با قلب شکسته‌ات آشتی کنی و بگی "تو همین حالم هم قشنگم". تحمل یعنی دلت از غم بترکه، ولی با نفسای لرزون بذاری زمان زخمات رو التیام بده. صبر یعنی تو تاریکی شب، با چشمای خیس به امیدی که میاد دل ببندی 🌙 همه‌مون یه جای دلمون زخمیم، ولی همین زخما قشنگمون کرده. بیا خودمون رو با اشکامون، با دلتنگی‌هامون، با نبودنای سختش، دوست داشته باشیم. عشق، یه نگاه ساده‌ست که دلت رو آتش می‌زنه و بعد آروم می‌کنه 🤍 بذار غم‌ها بیان و برن، زندگی رو با هر قطره اشک و هر لبخند عاشقانه زندگی کنیم 🕊️

دور از جونت قشنگم. میدونی دوران دوستی وابستگی میاره بعدم اون دوست داشتن زیاده باعث میشه که آدم بدی و ...

یا سعی میکنه مخفی کنه تا برن زیر ی سقف

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
خوشبختو عاقبت بخیر بشی ان شا الله. قشنگم یعنی چجوری

سنتی اومدن خاستگاری ۵ماه باهم اشنا شدیم و بعد نامزد کردیم:) ۵ماه نامزدیم تابستون شاید ازدواج کردیم

ناشناس من حرف بزنیم🙋🏻‍♀️🦋.                     https://daigo.ir/secret/6756131395                              زندگی همینه، یه روز با خنده می‌درخشی، یه روز اشکات تو سکوت شب می‌چکه. پذیرش یعنی با قلب شکسته‌ات آشتی کنی و بگی "تو همین حالم هم قشنگم". تحمل یعنی دلت از غم بترکه، ولی با نفسای لرزون بذاری زمان زخمات رو التیام بده. صبر یعنی تو تاریکی شب، با چشمای خیس به امیدی که میاد دل ببندی 🌙 همه‌مون یه جای دلمون زخمیم، ولی همین زخما قشنگمون کرده. بیا خودمون رو با اشکامون، با دلتنگی‌هامون، با نبودنای سختش، دوست داشته باشیم. عشق، یه نگاه ساده‌ست که دلت رو آتش می‌زنه و بعد آروم می‌کنه 🤍 بذار غم‌ها بیان و برن، زندگی رو با هر قطره اشک و هر لبخند عاشقانه زندگی کنیم 🕊️

شانسیم هست خیلی اخلاقای خوب داره.اینم بدیشه

انشاالله اینم درست بشه خوشبخت بشی

اگه صیغه ای و مشکلاتتون شدیده عقد نکن دیگه فعلا

با این حرفا که بعدا درست میشه و فلان گول نخور

زندگیی که پر از مشکل شروع بشه

هیچوقت یه زندگی خوب و قشنگ ازش درنمیاد

چون از اول دلخوری و خاطره های بد توش شکل گرفته

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

اینا چیزای کوچیکیه. بخاطرش زندگیتو خراب نکن. باهاش صحبت کن‌تا بفهمه ناراحت شدی.

تو خلوت گفتم بهش

ولی چون ناراحت بودم بهش گفتم بیشعور نفهم

گفتم دیگه حق نداری بمن نزدیک شی وقتی من کثیفم

خسته تر از خسته:/
اصلا به هیچ وجه دوستام فامیل همه وهمه سنتی خداروشکر الحمدلله همه شون از دم خوشبختر از اون یکی همشونا ...

هیچکس زندگیش بی مشکل نیست عزیزم

شکی نکن

منتها همه نمبان بگن مشکلاشونو

ماهم در ظاهر خیلی خوشیختیم😊

خسته تر از خسته:/
اگه صیغه ای و مشکلاتتون شدیده عقد نکن دیگه فعلابا این حرفا که بعدا درست میشه و فلان گول نخورزندگیی ک ...

اوایل زندگی همه با مشکل رو به رو میشه این چه حرفیه اخه میزنی😐😐