2777
2789
عنوان

متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 54 پست
😁یکم ک گذشت آشتی کن. حیفه.

خودش باید معذرت خواهی کنه.مامانش برگشت گفت ناراحت شدم اونجوری گفت محمد

😐😑مامانش ک اینقد سادست هم فهمید حرفش زشت بوده

خسته تر از خسته:/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوایل زندگی همه با مشکل رو به رو میشه این چه حرفیه اخه میزنی😐😐

😂ولش من توجه نمیکنم چون از خیلیا شنیدم اوایل اختلاف زیاد.منم دلم پر بود اومدم اینجا یکم تخلیه شم

خسته تر از خسته:/
😂ولش من توجه نمیکنم چون از خیلیا شنیدم اوایل اختلاف زیاد.منم دلم پر بود اومدم اینجا یکم تخلیه شم

اینجا حتی شوهرت بهت یه کوچولو اخم کنه یا موقع خواب روشو بگیره اونور میگن طلاق🤣

ناشناس من حرف بزنیم🙋🏻‍♀️🦋.                     https://daigo.ir/secret/6756131395                              زندگی همینه، یه روز با خنده می‌درخشی، یه روز اشکات تو سکوت شب می‌چکه. پذیرش یعنی با قلب شکسته‌ات آشتی کنی و بگی "تو همین حالم هم قشنگم". تحمل یعنی دلت از غم بترکه، ولی با نفسای لرزون بذاری زمان زخمات رو التیام بده. صبر یعنی تو تاریکی شب، با چشمای خیس به امیدی که میاد دل ببندی 🌙 همه‌مون یه جای دلمون زخمیم، ولی همین زخما قشنگمون کرده. بیا خودمون رو با اشکامون، با دلتنگی‌هامون، با نبودنای سختش، دوست داشته باشیم. عشق، یه نگاه ساده‌ست که دلت رو آتش می‌زنه و بعد آروم می‌کنه 🤍 بذار غم‌ها بیان و برن، زندگی رو با هر قطره اشک و هر لبخند عاشقانه زندگی کنیم 🕊️

اوایل زندگی همه با مشکل رو به رو میشه این چه حرفیه اخه میزنی😐😐

دیگه مشکل داریم تا مشکل

خیلیا همینجوری گول خوردن و هیچوقتم مشکلشون

حل نشد. تازه بعدا میگن بچه بیار درست میشه

فلان بکن درست میشه. خودشونو بدبخت میکنن تمام

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

شاید حساس شدی و شوخی رو جدی میگیری

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .