2777
2789

من میذارم خوشرنگ و فرم میشه

رو موهای یکی دیگه ببین بعد بذار شاید خوشت نیاد

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

بستگی به رنگ موهای خودت داره...من موهام بوره قشنگ حنایی میشه رنگش😅

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رنگ خاصی نمیشه

البته من موهام با رنگ مو هم رنگ نمیگیره شاید ب این خاطر تاثیری ندیدم

ولی بعدش از حنا یکم مو وز و زبر میشه

فقط برای رشدش خوبه ب نظرم

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

من چندروز پیش حنا زدم به موهام حدود ی ساعت و نیم گذاشتم بمونه یکم رنگ گرفته خرمایی شده اما نه زیاد که واضح معلوم باشه شما اگه بخوای بیشتر رنگ بگیره باید بیشتربزاری روی موهات بمونه

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

مسی رنگ و قرمز  یا نارنجی طور شاید بشه شنیدم اگه با پودر قهوه قاطی کنی رنگ بهتری میگیره 

اما اگه قبل از استفاده داخل ماهیتابه یه خورده تفت بدین دیگه رنگ نمیگیره موهاتون

من موهام خرمایی و قهوه ای هستش نمیدونم چطور میشه

همون رنگ حنایی قهوه ای تیره میشه

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

من چندروز پیش حنا زدم به موهام حدود ی ساعت و نیم گذاشتم بمونه یکم رنگ گرفته خرمایی شده اما نه زیاد ک ...

من شب میذاشتم تا صبح...ولی شستنش حالمو بد میکنه...اصلا چندشم میشه. 😅 یکی دوبار گذاشتم فقط

نمی‌زنم دیگه چه کاریه😂

به خاطر رنگش میخوای بذاری یا خاصیتش؟

من شب میذاشتم تا صبح...ولی شستنش حالمو بد میکنه...اصلا چندشم میشه. 😅 یکی دوبار گذاشتم فقط

منم اولین بار بود زدم اره یخورده شستنش سخته ولی خب چون نتونستم رنگ کنم موهامو یهو جوگیر شدم حنا زدم به موهام  

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔