2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام دوستان

منم ۲۶ سالمه و چهارساله منتظرم و مهرماه تخمک کشی کردم و شش تا جنین سه و نیم روزه برام تشکیل شد

دو ماه انتقالم افتاد عقب و سوم بهمن ماه دوتا جنین برام انتقال دادن

امروز روز دهمه انتقالمه و تست زدم منفی بود😔

تا اینجا حدود شش تومن خرج کردیم و مرکز مشتاق اصفهان میرم.

تورو خـــدا بین دعاهاتون ب فکر مام باشید

سلام دوستان منم ۲۶ سالمه و چهارساله منتظرم و مهرماه تخمک کشی کردم و شش تا جنین سه و نیم روزه برا ...

الهی فدات بشم بازم خدا بزرگه پیگیر باش دوباره شک نکن میشه شاید بی بی زود زدی ؟؟ سمیرا مشکلتون چی بود ؟؟؟

من عاشق نی نی ام
الهی فدات بشم بازم خدا بزرگه پیگیر باش دوباره شک نکن میشه شاید بی بی زود زدی ؟؟ سمیرا مشکلتون چی بود ...

قربونت برم خاهری

توکل بخدا دیگه

من تنبلی داشتم و شوهرم ضعیف بود حتی عملم کرد ولی بی فایده بود

قربونت برم خاهری توکل بخدا دیگه من تنبلی داشتم و شوهرم ضعیف بود حتی عملم کرد ولی ...

میگن نباید عمل کنی چون حتی ممکن بدترش کنه .ولی بازم پیگیری کن عزیزه دلم خدا بزرگ به خدا همه مامان میشیم

من عاشق نی نی ام
میگن نباید عمل کنی چون حتی ممکن بدترش کنه .ولی بازم پیگیری کن عزیزه دلم خدا بزرگ به خدا همه مامان می ...

دقیقا دکترش گف دودرصد ک عمل میکنن بدتر میشن و شوهرمن جزاون دودرصدبود😃

توکل بخدا

من این ماه خیلی امیدوار بودم حتی برام خواب هم دیده بودن 😔اما تستو ک زدم امروز امیدم ناامید شد

سلام عزیزم حالا نتیجه گرفتی

بار اول مثبت شدم ولی زایمان زودرس کردم هفته ۲۴.ولی بعد از اون سه بار انتقال دادم منفی شد.

ان شاالله بعد از عید دوباره میرم سراغش تا ببینیم خدا چی میخواد

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت