2777
2789
ممنون عزيزم، ميخوام بيمه تكميلى كنم خودمو، انشالله همه چى درست بشه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ان شاالله عزیزم...به زودی تاپیک بارداریتو بزنی و ما هم خوشحال بشیم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ممنون عزيزم كه جواب دادى، من شيراز هستم، شنيدم مراكز اصفهان و يزد و تهران براى نابارورى خوبن، شنيده ...

نه خیلی کمتر از ده تومن میشه ۵ یا ۶ تومن فک کنم

من عاشق نی نی ام

ایشالا که همه جواب بگیرن...منم 8ساله که ازدواج کردم...و6ساله درگیرم...31 سالمه...یه بار ای یو ای کردم که نتیجه نداد...یک بارهم با دارو باردارشدم که سقط شد...اسپرم شوهر اب نرمال بالایی داره 98 درصده....فعلا دوجلسه هست که میرم نزدیک یک میلیون هزینه دادم...البته فعلا 400 ماله میکرو بوده باقیش به خاطر یه سری آزمایشات و داروهای عفونت رحم بوده....10 تا آمپول کارما اف اس اچ روزی 2تا از روز دوم پری زدم روز 7 که بشه یک شنبه 8 بهمن میرم واسه سونو...توکل برخدا...من کیلینیک مشتاق اصفهان میرم...ببخشید زیاد توضیح دادم...میخواستم بیشتر  باهام آشنا بشین...تازه وارده این تایپیک شدم

عزیزم بیخبرمون نزار...بیا جواب سونو رو بهمون بگو و اینکه دیگه چه داروهایی بهت داده

سلام عزيزم امروز رفتم سونو سه تا تخمك بالغ داشتم دكترم گفت امشب تا فردا ازاد ميشن تا شنبه نميمونه كه بخوايم اي يو اي انجام بديم چون جمعه هستش گفتش نزديكي داشته باش امپول اچ سي جي هم زدم امروز اي يو اي كنسل شد 😔

خداياشكرت....❤️ 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز