2777
2789
هزينه ي هربار يجوره؟ يعني وقتي جنين داري و فقط بايد انتقال بدي هزينش كمتره؟

اره دیگه فقط انتقال خیلی کمتره..ولی اگه بخوای پانکچر بشی زیاده هزینش.جنین داشته باشی کمه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اها ممنونم از اينكه جواب سوالامو دادي عزيزم😘

فدات عزیزم.ان شاالله با خبرای خوب خوشحالمون کنی

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
پانكچر يعنى چى؟ ببخشيد اينقد سوال ميپرسم

عزیزم پانکچر همون تخمک کشی هست.

خواهش میکنم در خدمتم

عزيزم نميشد تعداد قلها كمتر باشه؟ بخاطر اين ميگم كه بعدا احتياج به حذف يه تعدادى نباشه

ببین من سه تا انتقال دادن برام ولی یکی از جنین ها داخل رحم تقسیم شده بود...معمولا بار اول سه تا رو انتقال میدن تا شانس باروری زیاد بشه

من اينماه ٦ تا امپول رونال اف و سه تا اف اس اچ كارما زدم فردا بايد برم سونو فولي

به سلامتی عزیزم

عزيزم نميشد تعداد قلها كمتر باشه؟ بخاطر اين ميگم كه بعدا احتياج به حذف يه تعدادى نباشه

تو کشورهای اروپایی بیشتر از یه دونه معمولا انتقال نمیدن.ولی تو ایران رعایت نمیکنن دردسر میشه

عزیزم پانکچر همون تخمک کشی هست. خواهش میکنم در خدمتم

ممنون عزيزم كه جواب دادى، من شيراز هستم، شنيدم مراكز اصفهان و يزد و تهران براى نابارورى خوبن، شنيده بودم هزينه ش ده ميليون به بالاست، الان كه شما گفتى پنج تومن يكم خيالم راحت شد، انشالله بزودى دامنت سبز بشه عزيزدلم

ممنون عزيزم كه جواب دادى، من شيراز هستم، شنيدم مراكز اصفهان و يزد و تهران براى نابارورى خوبن، شنيده ...

قربونت عزیزم.شروع کن خدا میرسونه...نگران هزینش نباش.تازه زرنگی کنی بیشترشو از بیمه میتونی بگیری.الان داروهاش اکثرا بیمه ای شدن

قربونت عزیزم.شروع کن خدا میرسونه...نگران هزینش نباش.تازه زرنگی کنی بیشترشو از بیمه میتونی بگیری.الان ...

ممنون عزيزم، ميخوام بيمه تكميلى كنم خودمو، انشالله همه چى درست بشه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز