2777
2789
يعني از اي وي اف هزينش كمتره؟؟

نه فرقی ندارن که.الان هیچ جا ای وی اف نمیکنن فقط میکرو میکنن

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من تو سيكل اي يو اي هستم دوست دارم ميكرو كنم حس ميكنم درصد موفقيتش خيلي بالاست

اره بالاست ولی خب وقتی میکرو منفی میشه خیلی داغون میکنه ادمو.یهو کلی هزینه و دردسر هدر میره

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
چی بگم والا خب الان ۸ ماهه نشده چیکار کنم

عزیزم یه سری مشکلات برای جنینه که باعث سقط میشه که اون مشکلات الان قابل بررسی نیست ولی یه سری مشکلات هست مربوط به ایمنی وانعقادی که ممکنه باعث سقط بشه مخصوصا انعقادی که باعث میشه خون به جنین نرسه  البته اطلاعات من خیلی کمه یه سرتاپیک میکروییای ۹۴بزن درباره آزمایشابپرس بچه هاکمکت میکنن.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
شایدم اخه من ازشون سوال کردم گفت بستگی به کارایی هم که برات انجام بدن داره

اره اینم درسته.

شرايط خاصي بايد براي انجام ميكرو داشته باشي؟ اخه من رفته بودم سونو يه خانمي اونجا بود دوقلو باردار بود گفتش ٣٤ سالگي ازدواج كردم ٣٦ سالگي بچه خواستيم ديگه گفتيم بريم ميكرو دوتا باهم حامله بشم 

خداياشكرت....❤️ 
سلام.بستگی داره کجا انجام بدی ولی حول و حوش پنج تومن

انشالله بزودى باردار بشى عزيزم، ميشه بگى چرا ميكرو سخته؟ مگه چيكار ميكنن؟ كجا انجام دادين كه گفتن پنج تومنه؟ اخه من شنيدم بالاى ده تومن ميشه، منم پلى كيستيكم ٣٤ سالمه، هشت ساله ازدواج كردم و باردار نشدم دارم ديوونه ميشم 😔

2790
2778
2791
2779
2792