2777
2789
نزدیک دو سال یه سقطم داشتم

اول دنبال علت سقطت باش که ان شاءلله باردارشدی خدای نکرده دوباره اتفاق نیفته بعدخودت اقدام کن واقعاسختیای میکرو خیلی زیاده اگرمشکلی ندارین ارزش نداره براچندماه زودتربه روح وروانت وجسمت آسیب بزنی

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول دنبال علت سقطت باش که ان شاءلله باردارشدی خدای نکرده دوباره اتفاق نیفته بعدخودت اقدام کن واقعاسخ ...

چی بگم والا خب الان ۸ ماهه نشده چیکار کنم

من عاشق نی نی ام
۲۷ سالمه میدونی چرا اوضاع روحیم خیلی داغونه فک نکنم بتونم دوام بیارم به خدا انقد خرابم که نگو بعد شو ...

خب عزیزم سنی نداری که.من ده ساله ازدواج کردم و مجبور شدم میکرو کنم.من جای شما باشم زیاد عجله نمیکنم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
سلام دوستان هزينه ميكرو چقدر هستش؟

سلام.بستگی داره کجا انجام بدی ولی حول و حوش پنج تومن

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
خيلي ناراحت شدم الهي بهترينا برات اتفاق بيفته🙏🙏

قربونت عزیزم.همچنین برای شما

بستگی داره کجا انجام بدی مثلا ابن سینا بین ۶ تا ۸ تومن

نه کمتره.من خودم ابن سینا میرم