2777
2789
عنوان

معلم دخترم به بچه ها و والدین فحش میده و توهین می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 42 پست
عزیزم بچه ها سوسول نشدن معلم ها رفتارشون بده

معلم تا کمی جدیت نشون نده بچه های الان درس نمیخونن چون متاسفانه از اونطرفم اولیا بچهاشونو ول کردن به امون خدا همه چیم درنهایت گریبانگیر معلم میشه چون اگه بپه درسش ضعیف باشه همین اولیا میاد میگه بچم باهوشه ولی درس بلد نیست دیگه خبرندارن بچهاشونو نمیشه نشوند سر صندلی

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

داره غیر مستقیم میگه پدر مادر شما بی شخصیتن و الان نصف حرف هاش رو نگفتم جوری شده بچه اومده خونه گریه می‌کنه دخترم اسفند درسش افت کرد و شنیدید میگن به گل بگی تو چقدر زیبایی چقدر خوشگلی وقتی ازش تعریف کنی و اینا رشد می‌کنه این معلم هی هر چیزیو میکوبونه تو سرت و سر هر چیز کوچیکی دو ساعت بحث میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلم تا کمی جدیت نشون نده بچه های الان درس نمیخونن چون متاسفانه از اونطرفم اولیا بچهاشونو ول کردن به ...

معلم حقی نداره توهین کنه به بچه حقی نداره تهدید کنه اینو من نمیگم آموزش و پرورش میگه آقا ترجیح میدم بچم مدرسه نره تا پیش این معلم روانی بمونه که اون روز نزدیک بود بزنه بچه رو

خودتون برید باهاش صحبت کنید دخترتون کلاس چندمه والا منم معلمم مامانا تو شاد یه پیام میدم که مثلا پسر ...

حالا دختر من جدا چرا باید با بچه ها اینجوری صحبت کنه واقعا غیر اخلاقیه

معلم حقی نداره توهین کنه به بچه حقی نداره تهدید کنه اینو من نمیگم آموزش و پرورش میگه آقا ترجیح میدم ...

عزیزم شما فعلا نوجوونی و فکر میکنی همه چیز باید باب میلت باشه بااینکه واقعیت چیز دیگه ایه شما وقتی درس نخونی نمیتونی انتظار داشته باشی تاتی به لالاتون بزارن معلم قصدش توهین نیست میخواد به خودتون بیاید.خواهرانه میگم جای بهانه گیری بشین سر درس و مشقت

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

خودتون برید باهاش صحبت کنید دخترتون کلاس چندمه والا منم معلمم مامانا تو شاد یه پیام میدم که مثلا پسر ...

کلاس شیشم ولی حالا دختر من به جدا چرا باید به بچه ها توهین کنه؟ هیچ معلمی حقی ندارد توهین کنه به بچه ها و والدین

کلاس شیشم ولی حالا دختر من به جدا چرا باید به بچه ها توهین کنه؟ هیچ معلمی حقی ندارد توهین کنه به بچه ...

تا حالا نرفتید مدرسه بهترین راهش اینه برید باهاش صحبت کنید 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
عزیزم شما فعلا نوجوونی و فکر میکنی همه چیز باید باب میلت باشه بااینکه واقعیت چیز دیگه ایه شما وقتی د ...

می‌تونه درست به بچه ها بگه نه اینکه توهین کنه 

کجا گفته این روش تدریسه؟

به خدا صد بار رفتم این درست بشو نیست

پس هیچی دیگه تحمل کنید تا این یه ماه بگذره 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
عزیزم شما فعلا نوجوونی و فکر میکنی همه چیز باید باب میلت باشه بااینکه واقعیت چیز دیگه ایه شما وقتی د ...

عزیزم من که مدرسه نمیرم ولی کجا نوشته روش تدریس توهین کردنه ؟