2777
2789
عنوان

معلم دخترم به بچه ها و والدین فحش میده و توهین می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 42 پست

به نظرم حرف بدی نزده 

بدبخت پدرمادرا 

واقفا هم حرف بدی نیست 

مگراینکه دنبال بهانه باشید 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 

طرف مشخصا روانیه

اگه اوضاع غیرقابل تحمل همه والدین دست به دست هم بدید و ازش شکایت کنید

ولی باتوجه به نزدیک بودن به پایان سال اگه سال دیگه معلم بچتون نیست ولش کنید این ادما از خودشون بدبخت تر خودشونن

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کل مادرا از دست این شاکین ولی میگن آخر ساله نمیان بریم آموزش و پرورش شکایت کنیم

برید شکایت کنید هیچکاری نمیکنن 

من دیدم 

چکن دلیلتون احساسیه  منطقی نیست

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 
می‌تونه درست به بچه ها بگه نه اینکه توهین کنه کجا گفته این روش تدریسه؟

من نگفتم توهین روش تدریسه،حتما دانش آموزها یه کاری کردن که معلم خواسته گوشتزد کنه وگرنه کسی از رو هوا و سرخوشی نمیاد اعصاب خودشو خراب کنه واسه چهارتا بچه ای که سختشونه یه خط مطالعه داشته باشن

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

خانماییم که دارین دفاع میکنید بدونین که اسی خودش دانش اموزه تاپیکاشو ببینید

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

احتمالا معلمی😂دلیل متطقی تر این

باشما صحبتی ندارم طرف صحبتم بااستارتر هست 

موفق باشید 

منم یادمه قدیما معلما میگفتن تربیتتونو از پدرمادرتون یاد گرفتید منکه ب هیچ جام نبود البته بی ادب نبودم 

بچه های الان حساسن وگرنه این حرفارو مام میشنیدیم

بهترین راه اینه بری مدرسه معلمو بشوری بزاری کنار جوری ک اگ بخوادم جررررئت نکنه اینجوری با بچت بحرفه چون هیچی نگی فک میکنه بچه دور از جون بی صاحبه ولی بدونه کسی پشت بچشه حواسشو جمع میکنه

به نظرم حرف بدی نزده بدبخت پدرمادرا واقفا هم حرف بدی نیست مگراینکه دنبال بهانه باشید

به پدر و مادر نه به بچه ها بیشتر توهین می‌کنه میگه بی تربیت گردن خورد بیشعور احمق پرو اینا حرف بدی نیست که به ی بچه کلاس ششمی بگه؟