دلم خیلی پره خیلی هیچ حامی ندارم و رسما نه راه پیش شوهرمم هم هی مانور میده و هی سعی میکنه حالم بد کنه يعني به معنی کلمه رابطه ی ما رابطه ی پادشاه و برده های زمان قدیمه مثلا شرتش انداخته تو پذیرایی بعد اومده میگه کوری نمی بینی شرتم کثیفه انداختم تو پذیرایی چرا برش نداشتی بشوری بعد میگه تو شلخته و کثیفی یا ریشاش رو میتراشه میندازه کف زمین من باید برشون دارم یا رنگ میکنه وسایل رنگشو من باید بردارم جارخت خوابشو میندازم اگه یه وقت یادم بره جاشو بندازم الم شنگه به پا میکنه خودم باید رختخوابش جم کنم تازه ایرادم میگیره چرا جامو خوب ننداختی بعد پونزده سال زندگی چرا بالشتمو درست میزون نمیکنی دست نیومده من چه جوری راحتم دمپایی کفش باید واکس بزنم اگه نزنم دعوا یا کم کمش قهر امان از روزی که یکی از پیراهنش رو نشسته باشم یا شلواراش اد همون کثیفه رو میخاد
مثلا امروز بدون اینکه به سینک نگاه کنه داد زد چرا سینک پر ظرفه از دیشب وقت نکردی اینا رو بشوری در صورتی که هیچ ظرفی از دیروز تو سینک نبود من همون موقعه میشورم فقط گاهی وقتا آب قط میشه یکی دو ساعت میمونن تا آب بیاد بعدش گفتمش کدوم ظرف گفت این حوله رو چرا نشستی
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷
یعنی تو خانوادشون مرد سالاری بوده...از کودکی اینجوری دیدن
رفته تو خورد ذهنشون.مخالفتی هم بکنی
اخرش ب دعوا و بحث و جنجاله
خدا توان و تحمل شما رو بالا ببره...خیلی سخته
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
تنها راهش بی محلی هست وکارکردن روی خودت بایدبرای ارامش خودت ازش فاصله بگیری و وجودش برات مهم نباشه خیلی درده باکسی ازدواج کرده باشی که انگار تنهایی چشمش به این واون هم باشه حتی خیانت هم کرده باشه ولی شخصیت تو اجازه نده وارد همچین روابطی بشی
میدونه مثل غده ی سرطانی بدخیمه فرقش اینه که فقط عذاب میده نمیکشه
وای خدا لع.نتش کنه ..مردای این زمونه همشون کثافت شدن ..ری.دم تو دهن همشون
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷