2777
2789
عنوان

شوهرم همش تهدیدم میکنه خسته شدم دیگه…

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 27 پست
عقدین؟ شوهرت مثل شوهر من لیاقت احترام خانوادم رو نداره منم به خانوادم گفتم محلش ندید و روشنشون کردم ...

نه ازدواج کردم

بخدا منم اگه شاغل بودم به یه ورم نمیگرفتمش و محل سگ میدادم بهش جوری ک نفهمه از کجا خورده؛خیال میکنه عاشق اخلاق گندشم ک میرم طرفش ک تهدیدمم میکنه

همه جا و پیش همه کس ابرومو برده با رفتاراش خجالت میکشم بگم چنین شوهری دارم بخدا نمیخوام تعریف از خود کنم اما از هر لحاظ گل سر سبد فامیلم چ برا خودم چ برا خودش ؛ اما یه بی لیاقتیه ک نگو

نمیدونم چجوری ب خونوادم بگم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب الان ما هر چی بگیم میگی روم نمیشه دلم نمیاد ما اینطوریم اونا اونطور نیستن خب تصمیم خودت چیه؟

نشبت ب خونوادم گفتم روم نمیشه

میخوام ببینم با خودش باید چیکار کنم ک بشینه سرجاش

منم مثل خودش بی محلی کنم مشکلی برام نداره فقط میدونم مالی میخوام ب مشکل بخورم

نشبت ب خونوادم گفتم روم نمیشهمیخوام ببینم با خودش باید چیکار کنم ک بشینه سرجاشمنم مثل خودش بی محلی ک ...

مگه چقدر طول میکشه بی محلیش 

ی بار حسابی برا خونه خرید کن و تا مدتها بی محلش کن فقد برا خودت بپز که آذوقت زود تموم نشه

بخاطر تو اگه هستش بدن به خودت به دخترشون مگه خانواده شوهرت به سما پول یا هدیه میدن انگار باید باج بد ...

دقیقا درسته

الانم همین چند روز پیش ۱۰ کیلو برنج داد بهمون

هنوز بازش نکردم میخوام ب شوهرم بگم برو برنج بخر اگه گف داریم میخوام بگم اونو میبرم پس بدم وظیفشون نیس 

بگو وظیفه ننه بابای خودت چیه کاش حداقل تربیتت میکردن شعور یادت میدادن

بخدا نمیدونی وقتی حرصمو درمیاره و اتیشم میزنه چقد تف میکنم تو صورتش؛همه ی این حرفارو بهش میزنم ولی بگو بهش برمیخوره؟! بدتر بعدا میاد میگه دلمو شکستی انتظار دارم معذرتم بخوام

مگه چقدر طول میکشه بی محلیش ی بار حسابی برا خونه خرید کن و تا مدتها بی محلش کن فقد برا خودت بپز که آ ...

دفعه ی قبلی نزدیک یک ماه قهر کرد 

اصلا یه چیز عجیب غریبی شد ک تا حالا ازش ندیده بودم؛میرفتم خونه بابام ک مثلا نگرانم بشه نصف شب میومد خونه یبار زنگ نمیزد ببینه مرده ام یا زنده؟! اصلا کجام پول تو جیبم هست یا نه؟! همش میرفت میموند سرکار ماشینم با خودش میبرد من میموندم پیاده با جیب خالی

مشکلم فقط اذوقه ی خونه نیس ک بخدا واسه پول اسنپمم میمونم

نه ازدواج کردمبخدا منم اگه شاغل بودم به یه ورم نمیگرفتمش و محل سگ میدادم بهش جوری ک نفهمه از کجا خور ...

خیلی راحت بشون بگو بابات ادبش میکنه من همه چیو ریختم تو خودم که خانوادم نفهمن ناراحت بشن یا میونشون با شوهرم خراب بشه اما بالاخره زبون باز کردم و گفتم و اوناهم راهنماییم کردن امشبم بابام یه درس حسابی بش داد

خیلی راحت بشون بگو بابات ادبش میکنه من همه چیو ریختم تو خودم که خانوادم نفهمن ناراحت بشن یا میونشون ...

چه کاره خوبی کردی

اخه بدبختیه من اینه ک حالا بابام چیزی بهش نمیگه باز اقا بی خود و بی جهت همه چی بهش برمیخوره و کینه میکنه

الانم دقیقا همینکارو کرده مستقیم تو صورتم میگه با خونوادت مشکل دارم نمیخوام ببینمشون 

خجالتم نمیکشه

بدبختیم اینه ک خودش با فامیلاشون رفت امدی ندارن واسه همین من نمیتونم تلافی کنم اما ما پر جمعیتیم و ه ...

این که نقطه ضعفه،نکن

خودت برو هیچی نمیشه

من خودم میرم

باج نده

البته اخلاق ها باهم فرق داره

من تنها میرم راحت تر هستم

این که نقطه ضعفه،نکنخودت برو هیچی نمیشهمن خودم میرمباج ندهالبته اخلاق ها باهم فرق دارهمن تنها میرم ر ...

من احساس بدی بهم دست میده وقتی میپرسن کجاس چرا نیومد و از این حرفا

به خانواده ات بگو پولایی که خرج شوهرت می کنن را به تو بدن باید ببینی اگه مثل خودش رفتار کنی درست میش ...

قبلا اینجوری نبود این اخلاقای گندش یکساله ک رو شده

2790
2778
2791
2779
2792