2777
2789

خونوادم همش حلوا حلواش میکنن احترامشو دارن جایی میریم نمیزارن دست تو جیبمون کنیم به هر بهونه ای واسمون خرید میکنن باز اقا بهونه های بنی اسرائیلی میگیره ک چرا اینو گفتن اونو گفتن؛هرجور ک دوسداره بی احترامی میکنه بهشون بعد میگه من دیگه با خانوادت رفت امد نمیکنم…تاپیکای قبلمو بخونین متوجه میشین چندشب پیشم راجب همین بحثمون شده بود امروز اومد طرفم گفتم چرا یه روز سفتی یه روز شل؟گف فک نکن اومدم طرفت خبریه من با بقیه مشکل دارم نه تو(منظورش خونوادمه) میخوای همیشه سفت باشم بفهمی چخبره؟منم گفتم مگه الان رفتار خوبی داره ک از بد بودنت بترسم؛گف حالا حالیت میکنم…جدیدا این اخلاقو پیدا کرده ک همش تهدیدم میکنه بعد دیگه نه باهام حرف میزنه نه سراغمو میگیره نه بهم پول میده نه اصلا براش مهمه کجام زندم یا مرده ام…میدونه من احساساتی ام میخواد عذابم بده تا بهش باج بدم بگم باشه هرچی تو میگی

چیکار باید بکنم تو این موقعیت توروخدا کمکم کنین؟!

بدبختیم اینه من نمیتونم مثل اون بی تفاوت بشم اذیت میشم مشکل اصلیمم از لحاظ مالیه

به جای اینکه خانوادت پولشو خرجه شوهره مفت خورت کنن .بگو ماهانه بدن به خودت که مشکل مالی نداشته باشی اونم انقدر قهر بمونه نا جونش،بیاد بالا وقتی ببینه برات مهم نیست خودش درست میشه 

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به جای اینکه خانوادت پولشو خرجه شوهره مفت خورت کنن .بگو ماهانه بدن به خودت که مشکل مالی نداشته باشی ...

روم نمیشه بخدا

همینجوریشم دلم نمیاد بهشون بگم شوهرم چ کثافتیه میدونم خیلی بهم میریزن و برام ناراحت میشن

بابام همینطوریشم وضع مالیش جالب نیس اما مثلا هرچی برا خونه ی خودش بگیره برا ما هم میگیره یا میریم مسافرتی پیک نیکی جایی همه ی هزینه هاشو خودش میده؛مامانم راه ب راه برام هدیه میگیره

امام نمیتونم بگم بهم پول بدین چون شوهرم مفت خوره

عقدین؟ 

شوهرت مثل شوهر من لیاقت احترام خانوادم رو نداره منم به خانوادم گفتم محلش ندید و روشنشون کردم چون دیدم چقدر احترام و عشق میدن بش اما این آقا لیاقتش همون اشکنه های خونه ی مادرشه.

و دوم اینکه باید شاغل باشی منم اگر شاغل نبودم مجبور بودم منتشو بکشم اصلا محلش نمیدم و برام مهم نیست و قراره یک پوستی ازش بکنم اون سرش ناپیدا

خب بگو بدرک نیا پیش خانوادماز قدیم گفتن کلاغ که از باغ قهر کنه ۱۰۰۰تا گردو به نفع باغبونه

بدبختیم اینه ک خودش با فامیلاشون رفت امدی ندارن واسه همین من نمیتونم تلافی کنم اما ما پر جمعیتیم و همش دعوت میشیم و هربار باید منت اقا رو بکشم تا بیاد خجالت میکشم تنهایی برم بگم شوهرم کجاست؟

مامان بابامم ناراحت میشن وقتی نمیاد میگن چ مشکلی پیش اومده؟

با روانشناس صحبت کن ما هرچی بگیم بی فایده س شوهرت خود چ. پنداری داره یکم خونوادت رفتارشونو درست کنن ...

غیر مستقیم همش ب خونوادم میگم ک چیزی برام نخرین چیزی بهمون ندین اما میگن ما ب خاطر تو اینکارو میکنیم اون هرجور ک میخواد فکرکنه بکنه

روانشناسم پول میخواد همینجوریش وقتی قهر میکنه پول نمیده بهم

داماد سرخونه بودن ب شوهرت چسبیده فکر کرده لطف کرده تورو گرفته خانوادت به اندازه کافی لطفشو جبران نکر ...

اصلا حالیش نمیشه ک اینا از محبتشونه همیشه ی خدا طلبکار ک مگه چی دادن بهم؟

میگم مگه قرار بود چی بدن میخوای بشینی خونه خرجتم بدن؟همینکه این همه وسیله میگیره بس نیس؟میگه وظیفشونه

انگار آتیشممممم میزنه

غیر مستقیم همش ب خونوادم میگم ک چیزی برام نخرین چیزی بهمون ندین اما میگن ما ب خاطر تو اینکارو میکنیم ...

بخاطر تو اگه هستش بدن به خودت به دخترشون مگه خانواده شوهرت به سما پول یا هدیه میدن انگار باید باج بدن داماد هر لطف مکرری میشه وظیفه شوهرتم میگه نکنه من ببخشید خریم خودم خبر ندارم جنبه ندارن که مرد جماعت