2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هر دوشو داشتیم

کوییک بهتره

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
حالا اینکه شما رانندگیت هم خوب نیست بی تاثیر نیست...

😄😄

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

حالا اینکه شما رانندگیت هم خوب نیست بی تاثیر نیست...

این حرف من تنها نیست حرف همسرم هم هست که از 18سالگی راننده هست.ماشین خودش پارسه.وقتی میشینه پشت کوئیک من میگه بدنه خیلی ضعیفه نقطه کور داره مواظب باش.میگه کاش همون پراید قبلی برات نگه داشته بودم یا ساینا برات خریده بودم.

این حرف من تنها نیست حرف همسرم هم هست که از 18سالگی راننده هست.ماشین خودش پارسه.وقتی میشینه پشت کوئی ...

نقطه کور داره قطعا همه ماشینا نقطه کور دارن دیگهاین به مهارت خودمون بر میگرده 

ولی سپر جزو بدنه نیست 

اما از نظر بدنه واقعا خوبه ...

اتفاقا من ماشین خودم کوییک هست مال شوهرم پژو خواهراش تیبا و ساینا دارن شوهرم امتحان کرده میگه این از اونا بهتره...

نقطه کور داره قطعا همه ماشینا نقطه کور دارن دیگهاین به مهارت خودمون بر میگرده ولی سپر جزو بدنه نیست ...

کویبک چونکه یکم پشتش بلنده نقطه کورش بیشتره.بله سپر جز بدنه نیس ولی خیلی ضعیفه

من پارک کرده بودم طرف با پراید قدیمی اومد زد به من.سپر پراید هیجی نشد سپر کوئیک کلی خش افتاد.من هم پارس همسرم سوار شدم هم ساینا خواهرم.به نظرم اونا خیلی بهتر کوئیک هستن.به شخصه اگه الان شرایطش داشتم کوئیک رو می‌فروختم ساینا میخریدم.

بین این دو تا کوییک...و بین کوییک و ساینا،،ساینا رو من ترجیح میدم...هر دو چه کوییک و چه ساینا رو داشتم...فروختمشون اما رانندگی با ساینا به نظرم بهتره.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

2790
2823
2791
2779
2792