بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه» عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی» عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم» خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸 باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
حالا اینکه شما رانندگیت هم خوب نیست بی تاثیر نیست...
این حرف من تنها نیست حرف همسرم هم هست که از 18سالگی راننده هست.ماشین خودش پارسه.وقتی میشینه پشت کوئیک من میگه بدنه خیلی ضعیفه نقطه کور داره مواظب باش.میگه کاش همون پراید قبلی برات نگه داشته بودم یا ساینا برات خریده بودم.
من پارک کرده بودم طرف با پراید قدیمی اومد زد به من.سپر پراید هیجی نشد سپر کوئیک کلی خش افتاد.من هم پارس همسرم سوار شدم هم ساینا خواهرم.به نظرم اونا خیلی بهتر کوئیک هستن.به شخصه اگه الان شرایطش داشتم کوئیک رو میفروختم ساینا میخریدم.