2789
قیمت کوییک که بیشتر از ساینا هست بفروش یکی ازون بخر...

هر دو تقریبا تو یه رنج قیمت هستن.کویبک دوسال کار شده بفروشم ساینا صفر بهم نمیدن.همسرم هم ماشین کهنه میترسه بخره بیافته به خرج

باید پول بذارم روش که فعلا برام مقدور نیست

هر دو تقریبا تو یه رنج قیمت هستن.کویبک دوسال کار شده بفروشم ساینا صفر بهم نمیدن.همسرم هم ماشین کهنه ...

کار کرده برای 4 5 سال روی خرج افتاده 

برای یکی دوسال اگه ترتمیز و کیلومتر پایین باشه  مشکلی نداره 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کار کرده برای 4 5 سال روی خرج افتاده برای یکی دوسال اگه ترتمیز و کیلومتر پایین باشه مشکلی نداره

موقع خرید کوئیک چندتا ساینا کارکرد پایین نشون مکانیک دادم گفت نه خرج میاره.دیگه ترسیدم پولم بی ارزش بشه همسرم سریع کوئیک خرید.مخ منم اون موقع زد گفت ماشین واسه تو شهره نیاز به صندوق نداری قیافه اش خوشکله... بعد خودش هم پشیمون شد البته در کل ماشین خوبیه خداروشکر بدون خرجه. ولی کاش ساینا خریده بودیم.

موقع خرید کوئیک چندتا ساینا کارکرد پایین نشون مکانیک دادم گفت نه خرج میاره.دیگه ترسیدم پولم بی ارزش ...

من از کوییک خیلی بیشتر خوشم میاد

جعبه هم داره اینفدر دیگه بی جعبه نیست

من با یکی رفتم سفر ساینا داشتن خیلی ماشینشون مسخره بود اصلا جون نداشت 

ولی با ماشین خودم میرم خیلی از اونا قوی تره ...

من از پژو شوهرم بیشتر کوییک قبول دارم🤐

من از کوییک خیلی بیشتر خوشم میادجعبه هم داره اینفدر دیگه بی جعبه نیستمن با یکی رفتم سفر ساینا داشتن ...

صندوقش خیلی کوچیکه.من دوتا بطری آب میذارم ببرم بچه ها پارک خاک بازی کنن دیکه جا نداره.صندلی عقبش اینقدر تنگه که نمیتونم دوچرخه بچه ام بذارم ببرم پارک.کلا ماشین گروه سایپا واسه مسافرت اونم شلوغ آدم اذیت میشه.کویبک و تیبا 2 دیگه تنگ تر و بدتر.درش نگم که نسبت به ماشین های دیکه باید محکم تر بست و آروم ببندی بسته نمیشه و خدا میدونه کی باید پول خرج درش کنیم.من کلا آدمی ام که نسبت به چیزی که دارم حساس نیستم بگم خوبه و... و همیشه واقعیت میگم و هرکی ازم میپرسه میگم نخر ساینا بخر.خصوصا اگه اون شخص ماشین دوم نداشته باشن.حتی به دختر عمه ام گفتم ساینا بخر.عید که رفتم شهرستان دعام کرد راهنماییش کردم و پشت ماشینش نشستم فرمونش نرم تر.نقطه کور کمتر و صندلی راحت تر بود...

ان شاا... هرکی هرچی داره خیرش ببینه و چرخش براش بچرخه

منم خداروشکر تو این وضعیت با دوتا بچه کوچیک همسرم همینم گذاشته زیر پام.دبگه باهاش میسازم و خداروشکر میکنم.تا ان شاا.. خواستم خونه بزرگ تر بگیریم بفروشم بذارم واسه اون.

صندوقش خیلی کوچیکه.من دوتا بطری آب میذارم ببرم بچه ها پارک خاک بازی کنن دیکه جا نداره.صندلی عقبش این ...

من بچه ندارم بخوام دوچرخه و این چیزا بزارم  ولی  با صندوقش مسافرت هم رفتم ...کالسکه هم راحت میدونم تو صندوقش جا میشه 

در هاشو رفتی نمایندگی بگو برات درست کنن چون برای من اینجوری نیست 

نقطه کور ام اگه اهل استفاده از ایینه هاش باشی مشکلی نداره اذیت نمیکنه ولی درکل نقطه کور داره بخصوص نسبت به پژو 

من بچه ندارم بخوام دوچرخه و این چیزا بزارم ولی با صندوقش مسافرت هم رفتم ...کالسکه هم راحت میدونم ت ...

بسنگی به سایز کالسکه داره.کالسکه بچه من بزرگه جا نمیشه.درش بردم نمایندگی گفت کلا کوئیک اینطوره.حتی مال همسایه و دوستم هم پرسیدم گفتن اونا هم همین طور.اینه کنارش ماشینی که نزدیک باشه نشون نمیده متاسفانه حتی همسرم و همسایه هم تایید کزدن اینو.یادمه رو صندلی‌ عقب پراید دوچرخه بچه ام میذاشتم با کریر هم کج کنارش 

بسنگی به سایز کالسکه داره.کالسکه بچه من بزرگه جا نمیشه.درش بردم نمایندگی گفت کلا کوئیک اینطوره.حتی م ...

خداروشکر برای من خیلی خوبه این مشکلات نداره...

من یک سال خوردی هست استفاده میکنم تاحالا به مشکل نخوردم باهاش 

بسنگی به سایز کالسکه داره.کالسکه بچه من بزرگه جا نمیشه.درش بردم نمایندگی گفت کلا کوئیک اینطوره.حتی م ...

شاید شما با دونا بچه ازش استفاده نمی‌کنید یا قبلش و کنارش ماشین دیگه رانندگی نمی‌کنید که متوجه اش بشید وگرنه خداروشکر منم از لحاظ فنی مشکل نداره و مشکلاتی که میگم مربوط به همه کوئیک ها هست.جا کم صندوق کوچیک.نقطه کور بخاطر طراحی بد پشت ماشین.صدا بخاری و... اینا همه کلی هست تو همه مدل کوئیک ها.فنی نیست که بگی یکی بهتره یکی بدتر.