2777
2789
عنوان

♾️©️فوبیا چی داری〽️〽️〽️〽️〽️

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 136 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارتفاع

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یعنی احساس ترس خیلی زیاد ازش دارید؟

آره باقبلی که مقایسه میکنم خیلی ترسناکه 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

فقط ملخ

این یک پیام است از دورن شما که دارید پایه اضطراب را بالا می برید.

باید کلید نشخوار ذهنی را خاموش کنید. راهکارش در گروه تلگرامی زیر هست. در تلگرام سرچ کنید.

rumination_chatter 

ببین چه کارا میکنی، یه سوسک معصوم و بی‌گناه رو داشتی تبدیل میکردی به یه سوسک قاتل😂

معصوم؟ اینا خیلی کثافتن 🫠 حتی الان سرم گیج میره یادش میوفتم جزو کابوس های زندگیمه یه بار خواب دیدم تنگی نفس گرفته بودم توخواب..بعد دستشویی که اومدم بیرون همش میگفتم خدایا چ گناهی کردم من توعمرم که باهمچین چیزی امتحانم کردی 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اینو همه دارند فقط روش نشخوار ذهنی نمی کنند.

بنظرم این فوبیا خزندگان و ارتفاع و تاریکی که اکثر هم در نهاد همه هست یه مسله ژنتیکی هم میتونه باشه و به اجداد اولیه ما در دل طبیعت و غارها و جنگلها زندگی میکردن برمیگرده ولی با تغییر شرایط زندگی و محل زندگی این ترس ها که به نوعی برای حفظ خود اجداد ما هم بوده به صورتی وراثتی به ما هم منتقل شده

معصوم؟ اینا خیلی کثافتن 🫠 حتی الان سرم گیج میره یادش میوفتم جزو کابوس های زندگیمه یه بار خواب دیدم ...

میدونی که سوسک یکی از قدیمی‌ترین موجودات روی زمینه، میگن قدمتش از دایناسور‌ها هم بیشتره

سوسک حمام قابلیت.های عجیبی داره، یکیش این که پوشش روی بدنش نانو هست، که از بین اینهمه لجن و کثافات پاک و تمیز میاد بیرون

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

میدونی که سوسک یکی از قدیمی‌ترین موجودات روی زمینه، میگن قدمتش از دایناسور‌ها هم بیشترهسوسک حمام قاب ...

خب چیکارکنم؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.