2777
2789
عنوان

♾️©️فوبیا چی داری〽️〽️〽️〽️〽️

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 136 پست
بنظرم این فوبیا خزندگان و ارتفاع و تاریکی که اکثر هم در نهاد همه هست یه مسله ژنتیکی هم میتونه باشه و ...

بله درست می فرمایید. از نظر همه این ترس ها منطقی هم‌ هستند. فقط تفاوت در این است که افراد فوبیایی بسیار بهش فکر می کنند ولی دیگران حتی با احتمال وقوع بالا هم به افکتر اهمیتی نمی دهند .برای همین است که مادر اضطراب و فوبیا  و اکثر بیماری های روانی ،نشخوار ذهنی است.

بله درست می فرمایید. از نظر همه این ترس ها منطقی هم‌ هستند. فقط تفاوت در این است که افراد فوبیایی بس ...

من تقریبا دو ساله افسردگی گرفتم که خیلی هم از زندگی عقبم انداخته دو ساله که در انجام کار پایان نامه ام هیچ تلاشی نکردم کلا انگیزه مو از دست دادم حس پوچی زیادی میکنم و گاهی افکار سوساید هم سراغم میاد ولی می‌دونم کار اشتباهی هست از طرفی هم از خوردن داروی اعصاب واهمه دارم میگن وابستگی زیاد میاره بنظر شما بخورم یا مشکلاتم با روانشناس حل میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تقریبا دو ساله افسردگی گرفتم که خیلی هم از زندگی عقبم انداخته دو ساله که در انجام کار پایان نامه ...

شما کاملا نیاز به کمک مشاوره دارید تا بتونید یک بازبینی نسبت به شرایط محیطی و ذهنتیتون داشته باشید.

البته چون گفتید افکار سوساید داری ممکنه خیلی از مشاوره ها توجهشون به اون جلب بشه و از اصل موضوع که شما را تحت تاثیر قرار داده غافل شوند. 

ولی در کل بهتون می تونم بگم توانایی و علایق و لذت های شما با سبک زندگی و رفتارها و موقعیت های شغلی و اجتماعیتون هماهنگ نشده.

هار جماعت ....

مادرشوهر هار 

خواهر شوهر هار 

زن داداش هار 

دختران خیابانی هار ....

کلا کنار آدمای هار ، مثل موش میشم 

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
شما کاملا نیاز به کمک مشاوره دارید تا بتونید یک بازبینی نسبت به شرایط محیطی و ذهنتیتون داشته باشید.ا ...

خیلی ممنون از کمکتون سعی میکنم اهمیت بدم و پیش روانشناس برم و امیدوارم درمان خب بشم

خیلی ممنون از کمکتون سعی میکنم اهمیت بدم و پیش روانشناس برم و امیدوارم درمان خب بشم

اگر خواستید پیام خصوصی بدهید تا روانشناس مناسب با همین رویکرد بهتون معرفی کنم.

جاهای تنگ قلبم میگیره؛ مثلا تصور میکنم تو کانال کولر گیر کنم ؛ تا توی قبر بعد از مرگ ؛ تصورشم میکنم نفسم میگیره ؛ اعصابم خورد میشه 

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
نشخوار فکری زیاد دارید؟

بله خیلی 

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
نشخوار فکری زیاد دارید؟

باید نشخوارهای ذهنی و تنوعشان و عملکردشان را بشناسید. در تلگرام سرچ کنید rumination_chatter@  چندتا فایل صوتی در مورد نشخوار ذهنی است گوش کنید.

در تلگرام سرچ کنید rumination_chatter@ چهارتا فایل صوتی در گروه هست گوش کنید. فایل بی خوابی هم دار ...

یعنی علتش نشخوار ذهنیه؟ از تاریکی هم میترسم

یعنی علتش نشخوار ذهنیه؟ از تاریکی هم میترسم

زندگی مملو از ترس و اضطراب است. اگر نباشد زنده نمی مانیم. ولی هرکسی ممکن است روی یک یا چندتا از آنها زوم کند و با نشخوار ذهنی ندانسته خود را در آن موضوع قابل عبور گیر بندازد. کلید نشخوار ذهنی خاموش شوده می توان گفت همه با هم می روند.

زندگی مملو از ترس و اضطراب است. اگر نباشد زنده نمی مانیم. ولی هرکسی ممکن است روی یک یا چندتا از آنها ...

ممنونم ؛ نشخوار ذهنیم درمورد ترسام نیستا؛ کلا در مورد اتفاقاتی که میفته برام زیاد فکر میکنم