2777
2789
عنوان

قبول کنین ادما نون دلشونو میخورن

153 بازدید | 26 پست

هر ادم با اخلاقیو دیدم شاید زندگیش سخت بوده ولی اخرش خوشبخت شد بخدا همچی ب اخلاقه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرتو پرتای یسری پولدار دزد ،رئیسم دزد به تمام معنا بود همیشه میگفت نون دلمو میخورم

یروز یکی از همکارای ادم‌حسابی بهش گفت یعنی اون بچه کوچیک‌که سرطان میگیره دلش از تو سیاهتره دیگه لال شد شکر خدا

پس‌اختلاسگرا و اقازاده ها و رانت خواراو مواد فروشا و کلاه بردارا خیلی دل پاکن 😁

بی اخلاق ترین ادمو دیدم زندگیش بهشته

کار ب اوناش ندارم مادر بزرگ منم بی اخلاقترینه ولی زندگیش بهشته بحثم ادمای با اخلاقه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

به شدت موافقم . شاید زندگی ظاهری ادمای بی اخلاق خیلی لوکس و عالی به نظر بیاد ولی اگر بهشون نزدیک بشی می بینی یه روح پوچ و افسرده دارن در حالی که اخلاق و ادب روح رو غنی میکنه در هر شرایطی که در زندگی ظاهری باشه حال دلش خوبه 

از خدا جوییم توفیق ادب

بی ادب محروم ماند از لطف رب

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
چرتو پرتای یسری پولدار دزد ،رئیسم دزد به تمام معنا بود همیشه میگفت نون دلمو میخوریروز یکی از همکارای ...

مطلبو نگرفتی دوست عزیزم

من یه خواهر بی زبون ساده دارم که از اول اینقد مهربون و خوش اخلاق بود که حد نداشت اینقد زندگی سختی دا ...

اجیت اگ ینفر محل سگ بهش نده باز اون میره ازش دلجویی کنه بهش زنگ بزنه ارتباط بگیره وفلان

من یه خواهر بی زبون ساده دارم که از اول اینقد مهربون و خوش اخلاق بود که حد نداشت اینقد زندگی سختی دا ...

چون‌این دنیا هر چی پلیدتر موفقتر 

دقت کن هرکی بیرحمتر زبون باز تر دروغگو تر و شیادتر و بی اخلاقتر موفقتر بتونی مردمو گول بزنی و دروغ بگی حاشیه درست کنی فریب بدی حروم حلال سرت نشه بی رحم و بی وجدان باشی موفق میشی  نمونش شاخهای مجازی و یکسری افراد معروف و مشهور مردم ساده و شوتو گول میزنن و به خواسته هاشون میرسن